Connect with us

Politica

PMP mizează că voturile PDL se vor duce către Udrea în primul tur al alegerilor prezidenţiale. „PDL-ul este mult mai apropiat de Elena Udrea decât de Klaus Iohannis”

Published

on

tibuleac, ivasescu

Primul tur al alegerilor prezidenţiale va reprezenta o bătălie în candidaţii partidelor de dreapta. Candidatul stângii nu are nicio emoţie în ceea ce priveşte accederea în turul doi al alegerilor şi va asista în primul tur la o bătălie între Klaus Iohannis, Elena Udrea, Teodor Meleşcanu, Monica Macovei şi Călin Popescu Tăriceanu.

Reprezentanţii PMP speră să câştige bătălia din primul tur al alegerilor prezidenţiale şi mizează pe voturile democrat liberalilor care nu sunt ulţumiţi de nominalizarea lui Klaus Iohannis.

„Dreapta este fărâmiţată în momentul de faţă. PNL are foarte multe probleme. Au un candidat care oficial se numeşte Klaus Iohannis. Au un candidat pe care unii din PNL îl susţin iar acel candidat se numeşte Călin Popescu Tăriceanu. Este candidatul împins în faţă de Victor Ponta. Mai nou a mai apărut un candidat care îşi doreşte susţinerea PNL. Este Teodor Meleşcanu. PNL-ul are trei candidaţi. PDL-ul este mult mai apropiat de Elena Udrea decât de Klaus Iohannis. Noi sperăm ca acest electorat să vină alături de Elena Udrea, de colega lor. În momentul de faţă, candidatul PMP au un singur obiectiv şi anume de a intra în turul doi. Elena Udrea este singurul candidat care se bate cu Victor Ponta şi Klaus Iohannis. Niciun alt candidat nu mai face opoziţie celor doi”, a declarat Nicolae Ivăşescu, vicepreşedinte PMP.

În plus, Ivăşescu a găsit şi punctele slabe ale contracandidaţilor Elenei Udrea. El susţine că Ponta este mincinos iar Iohannis nu vorbeşte.

„Victor Ponta a promis un milion de locuri de muncă, a promis multe dar nu a făcut nimic. Mai nou i se spune Agentul 000 pentru că nu a făcut nimic. „Klaus Iohannis este absent. Este un candidat care tace. Este un candidat care este împins de PNL şi PDL. Cele două partide au mari semne de întrebare referitor la Klaus Iohannis. Klaus Iohannis nu atacă niciodată contracandidatul lui. Nu am auzit nici măcar la lansarea programului să-l atace pe Victor Ponta. El tace şi din punctul meu de vedere nu are nicio şansă. În plus, el mai are o problemă în justiţie pe care trebuie să o rezolve. Nu mi se pare normal ca un candidat la preşedinţie să aibă un proces care îl pune în imposibilitatea de a mai candida dacă va fi găsit vinovat”, a adăugat vicepreşedintele PMP.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )