Connect with us

Politica

Mihai Ţîbuleac: „Electoratul botoşănean percepe mai greu anumite semnale. Este foarte mult afectat de sindromul Anrena3”

Published

on

pmp

Preşedintele PMP Botoşani vrea un rezultat mult mai bun la alegerile prezidenţiale din noiembrie comparativ cu precedentele alegeri. El s-a arătat nemulţumit de rezultatul obţinut la alegerile europarlamentare dar spune că misiunea este mult mai dificilă în judeţul Botoşani.


„PMP Botoşani este pregătit să debuteze în campania electorală. Am avut un rezultat nu tocmai grozav la alegerile din mai. Scorul nostru a fost cu mult sub aşteptări şi cu mult sub media naţională a Partidului Mişcarea Populară. Asta ne-a determinat să căutăm cauzele şi să venim cu corecţiile necesare. Am acţionat asupra capitolului organizare. E mai greu pentru un partid nou înfiinţat să schimbe mentalităţi peste noapte. Am realizat că trebuie să ne organizăm cât mai bine. Avem organizaţii în aproape toate localităţile. Avem organizaţii bine puse la puncte în oraşe şi municipiu. În Dimăcheni şi Româneşti nu am reuşit să închegăm organizaţii. Avem aproximativ 2300 de membri. Suntem pregătiţi să abordăm cu succes această campanie electorală. Dorim să nu mai tragem partidul în jos. Vrem să ne situăm în media naţională a partidului”, a spus Mihai Ţîbuleac.

În plus, preşedintele PMP Botoşani susţine că electoratul din judeţ este influenţat foarte mult de postul Antena3  şi că din acest motiv PSD-ul obţine rezultate foarte bune.

„Electoratul botoşănean percepe mai greu anumite semnale. Este foarte mult afectat de sindromul Antena3. Munca noastră este mai dificilă decât ceea ce se întâmplă în alte zone ale ţării. La alegerile din noiembrie vom obţine un rezultat semnificativ îmbunătăţit”, a adăugat Mihai Ţîbuleac.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad