Connect with us

Evenimente

Bărbat de 52 de ani, mort într-un incendiu

Published

on

incendiucasabucovina

Un incendiu izbucnit, în această dimineaţă, în locuinţa unui bărbat din comuna Călăraşi, observat şi anunţat cu întârziere, s-a soldat cu decesul proprietarului.


Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Nicolae Iorga” al Judeţului Botoşani a fost solicitat să intervină la ora 05.26, de un localnic care a văzut casa în flăcări. Spre locul indicat s-au deplasat două echipaje din cadrul Gărzii de Intervenţie Ştefăneşti, cu două autospeciale cu apă şi spumă şi membrii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Călăraşi.

La sosirea gărzii de intervenţie, ardeau bunurile din două camere, precum şi acoperişul casei. Întrucât existau informaţii că proprietarul, în vârstă de 52 de ani,  nu a reuşit să iasă din locuinţă, pompierii au început căutările, concomitent cu acţiunea de stingere a incendiului. Bărbatul a fost descoperit decedat, lângă patul din bucătărie.

În urma cercetărilor efectuate la faţa locului s-a stabilit că incendiul s-a produs după ce proprietarul a adormit în timp ce fuma.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )