Connect with us

Evenimente

UPDATE Accident cu cinci victime în municipiul Botoşani FOTO

Published

on

accident victoriei1

Cinci persoane, printre care şi doi copii în vârstă de 13 ani, au ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe după ce au fost victimele unui accident rutier. Accidentul s-a produs în această dimneaţă la intersecţia străzilor  Victoriei cu Alexandru cel Bun.


Din primele cercetări ale anchetatorilor, şoferul unui autoturism Audi, angajat al Serviciului de Informaţii şi Protecţie Internă, este vinovat de producerea accidentului. Acesta nu a acordat prioritate unui taxi care circula regulamentar.

accident victoriei1

În urma impactului, doi copii aflaţi în Audi şi doi pasageri din taxi au suferit leziuni şi au fost transportaţi la spital. Ulterior a ajuns la spital şi şoferul autoturismului Audi.

“Conducatorul autoturismului marca Audi  nu a respectat semnificatia indicatorului Oprire, a patruns in intersectia si a intrat in coliziune cu un autoturism marca taxi care circula regulamentar . Au rezultat mai multe victime. Niciun conducator auto nu se afla sub influenta bauturilor alcoolice”, a declarat comisarul Victor Ciubotaru, seful Biroului Rutier, Politia Muncipiului Botosani.

“La locul accidentului am gasit cinci victime, au fost preluate patru dintre acestea.Toate patru sunt stabile hemodinamic. A cincea victima a refuzat transportul la spital”, a declarat Daniela Amarandei, medic SJA.

accident victoriei2

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad