Connect with us

Evenimente

Poliţiştii botoşăneni au demarat „Săptămânii Prevenirii Criminalităţii”

Published

on

politisti rutiera9iunie

Începe cea de-a noua ediţie a „Săptămânii Prevenirii Criminalităţii”, o campanie derulată la nivel naţional”, de Poliţia Română, prin Institutul de Cercetare şi Prevenire a Criminalităţii

În perioada 29 septembrie – 3 octombrie 2014 se va derula  la nivelul judeţului Botoşani „Săptămâna prevenirii criminalităţii”.

Acţiunea este rezultatul unei iniţiative la nivel naţional a Institutului de Cercetare şi Prevenire a Criminalităţii din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Ca și în anii precedenți, acțiunea vizează sensibilizarea cetățenilor în legătură cu importanța prevenirii criminalității, necesitatea adoptării unor măsuri de autoprotecție și consecințele asociate comiterii de infracțiuni.

La nivelul întregii ţări, în perioada menţionată, se vor desfăşura activităţi structurate pe diverse domenii de prevenire, fiecare zi având o altă temă.

Astfel, vor fi abordate, în ordine: prevenirea delincvenţei juvenile, prevenirea victimizării minorilor, prevenirea furturilor, prevenirea violenței şi siguranţa rutieră.

La nivelul judeţului Botoşani, Săptămâna prevenirii criminalităţii va include activităţi specifice, organizate în parteneriat cu unităţi de învăţământ preuniversitar si organizaţii nonguvernamentale din judeţ.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad