Connect with us
banner ad

Administratie

Un consilier local din Darabani va deveni persoana non grata

Published

on

tirniceru consilier local darabani

Edilul şef al urbei, Corneliu Aroşoaie, a răbufnit în cadrul şedinţei ordinare de Consiliu Local din 26 septembrie, în momentul în care independentul Dan Tîrniceru-Ifrim a atras atenţia ca fondurile alocate de la Guvern pentru reabilitarea străzilor din Darabani să fie folosite exclusiv pentru balastare.

Primarul a propus ca într-o şedinţă extraordinară de Consiliu Local, Tîrniceru să fie declarat persoană non grata şi i-a spus independentului să-şi dea demisia din Consiliul Local. După terminarea şedinţei, Dan Tîrniceru-Ifrim a spus că îl va da în judecată pe Corneliu Aroşoaie pentru „caracterizarea” pe care i-a facut-o primarul oraşului Darabani.

Judeţul Botoşani a primit de la Guvern 14,2 milioane de lei pentru refacerea infrastructurii afectate de ploile şi viiturile produse în acest an. Din această sumă, oraşului Darabani i-au fost repartizate 243.000 lei. Arhitectul şef al urbei, Gheorghe Dragotă, a precizat că pagubele estimate au fost în valoare de 370.200 lei şi a enumerat peste 20 de artere ale oraşului care vor fi reabilitate cu banii primiţi de la Guvern. „Din câte am văzut eu în perioada asta, nu cred că a fost aşa afectat oraşul Darabani, aşa cum a fost afectată zona Corneşti când a fost inundat Dorohoiul. Asta undeva tinde spre campania electorală şi sper ca toată suma respectivă să fie folosită pentru balastat, aşa cum scrie în devizul de lucrări” a precizat consilierul Dan Tîrniceru-Ifrim, care s-a abţinut de la vot. Proaspătul social-democrat, Lucian Florea, a recunoscut că oraşul Darabani nu s-a confruntat cu mari calamităţi în acest an, dar a spus că suma alocată de guvernanţi dărăbănenilor este foarte utilă comunităţii. „Din punctul meu de vedere cred că este un lucru foarte bun pentru că s-a reuşit obţinerea acestor bani. Sunt bani care vin în comunitate şi care nu pleacă din comunitate şi trebuie să fim bucuroşi că aceşti bani vor fi folosiţi pentru noi” a precizat Florea.

Citeşte mai mult pe Dărăbăneni.ro

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )