Connect with us

Administratie

Şedinţă de 15 minute la Consiliul Judeţean. Achiţei şi Sorescu rămân vicepreşedinţi

Published

on

consiliuljudetean 28sept

Premieră la Consiliul Judeţean Botoşani. Consilierii judeţeni au fost convocaţi astăzi, la ora 8.00 dimineaţa, la şedinţa ordinară a lunii septembrie. În absenţa preşedintelui Florin Ţurcanu, şedinţa a durat doar un sfert de oră.

Patru dintre punctele aflate pe ordinea de zi nu au mai fost dezbătute deoarece nu aveau avizul comisiei de specialitate iar celelalte proiecte au fost aprobate fără comentarii deoarece nu prezentau prea mare importanţă pentru opoziţie.

Cel mai aşteptat proiect era schimbarea din funcţie a vicepreşedinţilor Cristian Achiţei şi Gheorghe Sorescu numai că acest proiect nu a fost pus pe ordinea de zi. Deşi social democraţii ameninţau cu plângeri penale şi referendum pentru demiterea lui Florin Ţurcanu, conducerea Consiliului Judeţean nu a pus pe ordinea de zi proiectul. În aceste condiţii, social democraţii vor trebui să mai aştepte o lună pentru a încerca din nou schimbarea vicepreşedinţilor. Este greu de crezut că vor reuşi acest lucru într-o şedinţă extraordinară. De altfel, unii consilieri au anunţat că în cazul în care se va încerca schimbarea vicepreşedinţilor într-o şedinţă extraordinară, ei nu vor participa.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad