Connect with us

Sport

FCM Dorohoi – FC Voluntari 1-4 (FINAL) GALERIE FOTO

Published

on

dorohoi-voluntari (11)

După trei înfrângeri şi un rezultat de egalitate în primele patru etape din Liga a II-a, FCM Dorohoi spera să reuşească prima victorie din acest sezon, în faţa formaţiei FC Voluntari.

Prima repriză a partidei a fost controlată de oaspeţi. Deşi au avut o posesie mai bună şi au controlat jocul la mijlocul terenului, ocaziile mari la poarta lui Ungureanu au lipsit. Elevii lui Vespazian Colban au ieşit la joc în partea a doua a primei reprize şi au avut două şanse de a marca prin Vrabie şi Edi Sandu dar mingile trimise de aceştia din afara careului au trecut pe lângă poartă. În minutul 36, FCM Dorohoi a reuşit deschiderea scorului printr-un eurogol marcat de Edi Sandu. Fostul jucător al FC Botoşani a marcat din lovitură liberă de la 20 de metri. Trei minute mai târziu, FCM Dorohoi a avut şansa golului doi. Edi Sandu a pătruns pe stânga, a centrat în marginea careului de 6 metri dar Tudorache nu a reuşit să împingă mingea în poartă.

Gazdele au început mai bine repriza secundă dar prima ocazie mare a aparţinut oaspeţilor în minutul 59. Un minut mai târziu, defensiva dorohoiană gafează la un corner al oaspeţilor iar Roşu reuşeşte egalare. În minutul 62, Grumezescu are şansa de a readuce pe FCM Dorohoi în avantaj dar mingea şutată de acesta de la 16 metri este respinsă de goalkeeperul oaspeţilor.

În minutul 65, Maxim execută foarte bine o lovitură liberă dar Ungureanu reuşeşte să respingă. Trei minute mai târziu, oaspeţii reuşesc să marcheze din nou prin Marius Ene. Acesta a şutat sub bara transversală din interiorul careului. În faza premergătoare golului, dorohoienii au acuzat un fault la mijlocul terenului dar centralul partidei a făcut semn că jocul poate continua.

În minutul 76, Dinu Todoran, fostul jucător al FC Botoşani, a pătruns pe partea stângă, a şutat la colţul lung dar mingea a trecut puţin pe lângă poartă.

În minutul 81 Voicu are o şansă uriaşă de a marca pentru FC Voluntari dar are o execuţie de nivelul Ligii a IV-a. Pe finalul partidei dorohoienii au căzut atât fizic cât şi psihic iar oaspeţii nu au avut nicio problemă în a menţine avantajul. Ba mai mult, Deac putea majora avantajul oaspeţilor (85) dar a şutat puţin pe lângă poartă din interiorul careului.

În minutul 89, FC Voluntari şi-a mărit avantajul. Barbu a marcat pentru 3-1 printr-un şut plasat de la 10 metri. În minutul 95, Voduţ a marcat golul patru al oaspeţilor după o pasă de excepţie a lui Todoran.

Meciul s-a încheiat cu victoria oaspeţilor, cu scorul de 4-1.

După cinci etape, FCM Dorohoi este pe ultimul loc al clasamentului Seriei I a Ligii a II-a cu doar un punct şi două goluri marcate.

FCM Dorohoi: 31. Ungureanu, 2 Cososchi, 3 Luca, 5 Orăşanu,7 Grumezescu, 10 Vrabie, 14 Sandu, 15. Pavăl, 19 Ghiviziu, 20 Vlaicu, 22 Tudurache

Rezerve: 12 Prisacă, 8 Şuiu, 11 Juncănaru, 16 Lumaicu, 17 Mataiuc, 23 Stancoschi, 93 Barabaş

FC Voluntari: 1. Botaş, 2 Achim, 27 Moga, 3 Mitrache, 5 Maxim,. 6 Rădoi, 7 Todoran, 22. Roşu, 11 Călinţaru, 19 Voduţ, 21 Ene,

Rezerve: 30 Hînţescu, 25 Crăciun, 8 Barbu, 14, Lircă, 10 Voicu, 24 Deac, 9 Balan. Antr. Ilie Poenaru

 

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad