Connect with us
banner ad

Sport

FCM Dorohoi – FC Voluntari 1-4 (FINAL) GALERIE FOTO

Published

on

dorohoi-voluntari (11)

După trei înfrângeri şi un rezultat de egalitate în primele patru etape din Liga a II-a, FCM Dorohoi spera să reuşească prima victorie din acest sezon, în faţa formaţiei FC Voluntari.

Prima repriză a partidei a fost controlată de oaspeţi. Deşi au avut o posesie mai bună şi au controlat jocul la mijlocul terenului, ocaziile mari la poarta lui Ungureanu au lipsit. Elevii lui Vespazian Colban au ieşit la joc în partea a doua a primei reprize şi au avut două şanse de a marca prin Vrabie şi Edi Sandu dar mingile trimise de aceştia din afara careului au trecut pe lângă poartă. În minutul 36, FCM Dorohoi a reuşit deschiderea scorului printr-un eurogol marcat de Edi Sandu. Fostul jucător al FC Botoşani a marcat din lovitură liberă de la 20 de metri. Trei minute mai târziu, FCM Dorohoi a avut şansa golului doi. Edi Sandu a pătruns pe stânga, a centrat în marginea careului de 6 metri dar Tudorache nu a reuşit să împingă mingea în poartă.

Gazdele au început mai bine repriza secundă dar prima ocazie mare a aparţinut oaspeţilor în minutul 59. Un minut mai târziu, defensiva dorohoiană gafează la un corner al oaspeţilor iar Roşu reuşeşte egalare. În minutul 62, Grumezescu are şansa de a readuce pe FCM Dorohoi în avantaj dar mingea şutată de acesta de la 16 metri este respinsă de goalkeeperul oaspeţilor.

În minutul 65, Maxim execută foarte bine o lovitură liberă dar Ungureanu reuşeşte să respingă. Trei minute mai târziu, oaspeţii reuşesc să marcheze din nou prin Marius Ene. Acesta a şutat sub bara transversală din interiorul careului. În faza premergătoare golului, dorohoienii au acuzat un fault la mijlocul terenului dar centralul partidei a făcut semn că jocul poate continua.

În minutul 76, Dinu Todoran, fostul jucător al FC Botoşani, a pătruns pe partea stângă, a şutat la colţul lung dar mingea a trecut puţin pe lângă poartă.

În minutul 81 Voicu are o şansă uriaşă de a marca pentru FC Voluntari dar are o execuţie de nivelul Ligii a IV-a. Pe finalul partidei dorohoienii au căzut atât fizic cât şi psihic iar oaspeţii nu au avut nicio problemă în a menţine avantajul. Ba mai mult, Deac putea majora avantajul oaspeţilor (85) dar a şutat puţin pe lângă poartă din interiorul careului.

În minutul 89, FC Voluntari şi-a mărit avantajul. Barbu a marcat pentru 3-1 printr-un şut plasat de la 10 metri. În minutul 95, Voduţ a marcat golul patru al oaspeţilor după o pasă de excepţie a lui Todoran.

Meciul s-a încheiat cu victoria oaspeţilor, cu scorul de 4-1.

După cinci etape, FCM Dorohoi este pe ultimul loc al clasamentului Seriei I a Ligii a II-a cu doar un punct şi două goluri marcate.

FCM Dorohoi: 31. Ungureanu, 2 Cososchi, 3 Luca, 5 Orăşanu,7 Grumezescu, 10 Vrabie, 14 Sandu, 15. Pavăl, 19 Ghiviziu, 20 Vlaicu, 22 Tudurache

Rezerve: 12 Prisacă, 8 Şuiu, 11 Juncănaru, 16 Lumaicu, 17 Mataiuc, 23 Stancoschi, 93 Barabaş

FC Voluntari: 1. Botaş, 2 Achim, 27 Moga, 3 Mitrache, 5 Maxim,. 6 Rădoi, 7 Todoran, 22. Roşu, 11 Călinţaru, 19 Voduţ, 21 Ene,

Rezerve: 30 Hînţescu, 25 Crăciun, 8 Barbu, 14, Lircă, 10 Voicu, 24 Deac, 9 Balan. Antr. Ilie Poenaru

 

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )