Connect with us
banner ad

Sport

FC Botoşani – FC Braşov 0-0 CRONICĂ+GALERIE FOTO

Published

on

fcbotosani-fc brasov (15)

Partida dintre FC Botoşani şi FC Braşov se anunţa una foarte tensionată. Meciul dintre cele două echipe a început în afara gazonului, în urmă cu o săptămână. Oficialii braşoveni i-au acuzat pe jucătorii botoşăneni că folosesc substanţe interzise şi au anunţat că vor solicita control antidoping. Din acel moment a început un război al declaraţiilor între oficialii celor două formaţii şi fiecare dintre cele două tabere promitea un război în toată regula.


Meciul dintre echipele lui Grozavu şi Szabo a confirmat acest lucru. Mulţi nervi, intrări peste limita regulamentului şi prea puţin fotbal în prima repriză a partidei. Prima şansă de gol au avut-o botoşănenii  în minutul 10 când Patache a şutat de la 20 de metri iar Iacob a respins în corner. În minutul 19 s-au încins spiritele pe teren. Bruno Madeira intră cu talpa la Patache, iar Leo Grozavu sare de pe bancă şi se îndreaptă către jucătorul braşovean. Imediat reacţionează şi Zota care ajunge în dreptul băncii echipei FC Botoşani şi are un schimb de replici cu tehnicianul botoşănean. Totul se încheie cu un cartonaş galben pentru Madeira şi un avertisment pentru Zotta.

FC Botoşani a avut iniţiativa, o posesie mai bună dar ocaziile au lipsit la poarta braşovenilor. Doar Fulop şi Danci, în minutele 23 şi 40 i-au dat emoţii lui Iacob prin şuturi de la distanţă. De partea cealaltă, braşovenii nu au arătat niciun fel de intenţie ofensivă.

Repriza secundă a început cu FC Botoşani în atac iar în minutul 47 Vaşvari are şansa deschiderii scorului. A şutat din marginea careului dar mingea a izbit bara laterală. Cinci minute mai târziu, Croitoru îşi încearcă şutul din lovitură liberă de la 16 metri dar trimite puţin peste poartă. FC Botoşani continuă să controleze jocul iar în minutul 64 Fulop are ocazia meciului. Croitoru timite o pasă genială, Fulop rămâne singur cu Iacob dar goalkeeperul braşovean reuşeşte să devieze mingea în corner.

Finalul partidei a aparţinut gazdelor dar elevii lui Leo Grozavu au atacat haotic, cu multe mingi aruncate spre careu iar fundaşii braşoveni nu au avut probleme în a îndepărta pericolul.

S-a încheiat 0-0 iar după aspectul jocului FC Botoşani se poate declara nemulţuită de rezultat. Braşovenii au venit pe Municipal, s-au apărat 90 de minute, nu au avut nicio ocazie clară de gol dar au obţinut un punct.

fcbotosani-fc brasov (2)

fcbotosani-fc brasov (5)

fcbotosani-fc brasov (3)

fcbotosani-fc brasov (4)

fcbotosani-fc brasov (16)

fcbotosani-fc brasov (18)

fcbotosani-fc brasov (1)

fcbotosani-fc brasov (11)

fcbotosani-fc brasov (17)

fcbotosani-fc brasov (23)

fcbotosani-fc brasov (24)

 

fcbotosani-fc brasov (25)

fcbotosani-fc brasov (12)

fcbotosani-fc brasov (19)

fcbotosani-fc brasov (20)

fcbotosani-fc brasov (21)

fcbotosani-fc brasov (22)

fcbotosani-fc brasov (15)

fcbotosani-fc brasov (14)

fcbotosani-fc brasov (13)

fcbt-brasov7

fcbt-brasov4

fcbt-brasov6

fcbt-brasov8

 

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )