Connect with us
banner ad

Economic

“Săptămâna Franceză” la Carrefour

Published

on

carrefour saptamana franceza

Cu ocazia Săptămânii Franceze din perioada 25 septembrie – 1 octombrie, Carrefour își așteaptă clienții cu delicatese franțuzești la prețuri minione și multe alte surprize pentru întreaga familie. Evenimentul face parte din Sărbătoarea Gastronomiei, proiect dezvoltat de Ambasada Franței în România, Camera Franceză de Comerț și Industrie în România, Institutul Francez și UBI France România.

Săptămâna Franceză la Carrefour face parte din Sărbătoarea Gastronomiei, proiect de amploare care celebrează un element reprezentativ și universal apreciat al culturii franceze: gastronomia, arta de a prepara și savura mâncăruri alese. Hipermarketurile Carrefour invită românii la o incursiune mai largă în acest univers, clienții având posibilitatea de a alege dintr-o selecție largă de brânzeturi fine, dulcețuri, vinuri dar și produse cosmetice sau de vestimentație de inspirație franceză.

„Este o onoare pentru noi să fim parteneri în cadrul primei ediții a Sărbătorii Gastronomiei în România. Săptămâna Franceză se înscrie în seria demersurilor noastre susținute de creare a unor experiențe plăcute și amuzante pentru toți cei care vizitează magazinele Carrefour. Dorim ca, pe lângă oferta variată de produse și cele mai mici prețuri, să ne încântăm clienții cu evenimente inedite, să-i surprindem plăcut, să se distreze alături de noi.” a declarat Jean Baptiste Dernoncourt, Director Executiv Carrefour România.

carrefour saptamana franceza1

Hipermarketurile Carrefour din întreaga țară au pregătit animații speciale pentru toată familia, de la muzică franțuzească, la clătite proaspete, degustări de vin și multe altele.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )