Connect with us

Politica

DECLARAŢIE ŞOC a primarului PORTARIUC: „NEAMŢUL” este acea imagine scoasă în faţa electoratului pentru a-i păcăli încă o dată

Published

on

portariuc neamtul1

Primarul Ovidiu Portariuc, preşedintele executiv al Organizaţiei Judeţene PSD Botoşani, a avut astăzi o declaraţie surprinzătoare, în cadrul unei conferinţe de presă susţinută la sediul Partidului Social Democrat. Edilul consideră că sintagma „Neamţul” nu este decât o imagine creată pentru a păcăli electoratul.

Ovidiu Portariuc a făcut această afirmaţie în momentul în care vorbea despre Klaus Iohannis, candidatul ACL la funcţia de preşedinte al României.

„NEAMŢUL este acea imagine scoasă în faţa electoratului pentru a-i păcăli încă o dată. În spatele domnului Iohannis îi veţi vedea încolonaţi pe domnul Blaga, Berceanu, Videanu. Toţi pedeliştii se încolonează în spatele acestei imagini prezentate ca fiind fără pată şi salvatoare. De fapt, în spatele acestui candidat se află Traian Băsescu cu armata sa. Şi la nivel central şi la nivel nocal. Au început din să ridice capul. Resursele acumulate în anii în care au fost la putere încep să se termine şi e nevoie din nou să acapareze puterea. Cetăţenii nu se vor mai lăsa păcăliţi”, a declarat Ovidiu Portariuc.

În campania electorală din 2012, pentru primăria municipiului Botoşani, pe majoritatea pliantelor Uniunii Social Liberale erau scrise mesajele: Ovidiu Portariuc „neamţul” sau „Neamţul” vine la primărie.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )