Connect with us

Evenimente

Bătrânii din Botoşani, terorizaţi de propriul fiu au cerut în instanţă ordin de protecţie

Published

on

batran agresat

Cei doi batrani din municipiul Botosani, terorizati de fiul lor in varsta de 51 de ani au cerut in instanta ordin de protectie. Solicitatea a venit in cursul zilei de ieri din partea tatalui acestuia, Judecatoria Botosani urmand sa se pronunte asupra cererii in cel mai scurt timp.

Daca cererea privind eliberarea ordinului de protectie va fi admisa de instanta magistratii vor stabili si distanta la care barbatul va avea voie sa se apropie de batrani, precum si regulile de acces, orice incalcare a ordinului putand atrage incarcerarea.

Sotii Ditu au ajuns in aceasta situatie, dupa ce fiul lor a ajuns sa le faca viata un calvar.
Atunci cand nu are bani de bautura face scandal,strica tot prin casa parintilor, sare la bataie si ii ameninta ca le da foc la casa.
Saptamana trecuta, oamenii au cerut ajutorul Politiei, dupa ce individul a provocat un nou scandal.
Acesta a fost amendat cu 2.000 de lei si dus de politisti in sectia de psihiatrie.

“Strica tot, sparge tot. A vandut si butelia pe care eu i-am dat-o ca sa aiba unde sa-si incalzeasca sau sa-si faca mancarea. Sotia lui, a lasat camera curata si uitati in ce hal arata. Daca intru sa fac curatenie, nu ma lasa si sare la bataie si mi-e frica sa stau in casa mea”, a declarat Ana Ditu, mama agresorului.
Problema este ca ordinul de protectie este valabil doar sase luni, dupa care batranii vor fi nevoiti sa revina cu o noua cerere.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad