Connect with us

Politica

Deputatul Verginel s-a supărat ca văcarul pe sat. Îl pune la zid pe omul pe care el l-a promovat pentru că a ales să plece la PLR

Published

on

gireada. roxana

Deputatul PNL Verginel Gireadă a emis un comunicat de presă prin care îl critică pe Dumitru Zmău, cel care a ales să părăsească Partidul Naţional Liberal şi să treacă la Partidul Liberal Reformator. Practic, Gireadă se pune singur la zid deoarece el este cel care i-a promovat pe Dumitru Zmău şi Luiza Alexandru, doi liberali care au tădat şi vor susţine PSD-ul la Botoşani.

COMUNICAT Referitor la decizia domnului Dumitru Zmău, consilier județean ales pe listele PNL la alegerile locale din 2012, de a își declara apartenența la o altă formațiune politică, doresc să fac următoarele precizări:

Într-adevăr am fost unul dintre cei care l-au susținut pe domnul Zmău pentru un loc eligibil pe lista de consilieri județeni, deoarece, prin natura meseriei avute, am considerat că este o persoană echilibrată, loială, integră, cu coloană vertebrală. Drept urmare, cu eforturile cumulate ale membrilor PNL, acesta a ajuns consilier județean.

Este incorect și imoral ca la jumătatea mandatului să îți iei bagajul și să pleci doar pentru că ți s-au promis funcții. Gestul acestuia este incalificabil pentru că, indiferent dacă ești la putere sau în opoziție, trebuie să rămâi loial și solidar cu partidul care te-a susținut pentru a ocupa un post în administrația județeană.

De aceea, dezaprob decizia acestuia de a părăsi Partidul Național Liberal și cu atât mai mult, de a se alătura așa-zișilor liberali care acum formează Partidul Liberal Reformator.

Deputat  PNL , Verginel Gireadă

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad