Connect with us
banner ad

Politica

Deputatul Verginel s-a supărat ca văcarul pe sat. Îl pune la zid pe omul pe care el l-a promovat pentru că a ales să plece la PLR

Published

on

gireada. roxana

Deputatul PNL Verginel Gireadă a emis un comunicat de presă prin care îl critică pe Dumitru Zmău, cel care a ales să părăsească Partidul Naţional Liberal şi să treacă la Partidul Liberal Reformator. Practic, Gireadă se pune singur la zid deoarece el este cel care i-a promovat pe Dumitru Zmău şi Luiza Alexandru, doi liberali care au tădat şi vor susţine PSD-ul la Botoşani.

COMUNICAT Referitor la decizia domnului Dumitru Zmău, consilier județean ales pe listele PNL la alegerile locale din 2012, de a își declara apartenența la o altă formațiune politică, doresc să fac următoarele precizări:

Într-adevăr am fost unul dintre cei care l-au susținut pe domnul Zmău pentru un loc eligibil pe lista de consilieri județeni, deoarece, prin natura meseriei avute, am considerat că este o persoană echilibrată, loială, integră, cu coloană vertebrală. Drept urmare, cu eforturile cumulate ale membrilor PNL, acesta a ajuns consilier județean.

Este incorect și imoral ca la jumătatea mandatului să îți iei bagajul și să pleci doar pentru că ți s-au promis funcții. Gestul acestuia este incalificabil pentru că, indiferent dacă ești la putere sau în opoziție, trebuie să rămâi loial și solidar cu partidul care te-a susținut pentru a ocupa un post în administrația județeană.

De aceea, dezaprob decizia acestuia de a părăsi Partidul Național Liberal și cu atât mai mult, de a se alătura așa-zișilor liberali care acum formează Partidul Liberal Reformator.

Deputat  PNL , Verginel Gireadă

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )