Connect with us
banner ad

Economic

Zeci de afaceri scoase la vânzare pe Tocmai şi OLX. Cabinete medicale, farmacii, spălătorii auto, agenţii de turism, baruri sau firme de producţie pot fi cumpărate cu preţuri cuprinse între câteva sunte de lei şi zeci de mii de euro

Published

on

afaceri la vanzare

A realiza afaceri în judeţul Botoşani nu este chiar atât de simplu. Mulţi au încercat dar puţini au reuşit. O parte dintre cei care nu au reuşit încearcă acum să-şi recupereze investiţiile făcute şi şi-au scos la vânzare firmele cu tot cu spaţii comerciale şi dotări. Alţii au scos la vânzare afaceri care încă funcţionează dar s-au săturat să muncească pentru a plăti zeci sau sute de milioane de lei vechi la bugetul statului.

De la medici, la proprietari de baruri şi până la patronii de spălătorii ori chioşcarii din piaţă, cu toţii vor să scape de afacerile pe care le au în prezent. Un botoşănean a decis să-şi scoată la vânzare afacerea iar pentru a atrage clienţii a publicat un anunţ cu titlul: Afacere la cheie fără datorii. Vinde echipamente, confecţii metalice, utilaje, spaţii de producţie şi depozitare, plus autorizaţiile şi atestatele pe care le deţine cu preţul de 250.000 lei.

Alţi botoşăneni şi-au scos la vânzare chioşcurile din termopan în comercializează tot felul de produse, inclusiv cele fast-food. Un chioşc de 15 mp, în Piaţa Centrală, dotat şi utilat pentru fast food este scos la vânzare cu preţul de 7000 de euro. Tot 7000 de euro costă şi o boxă în hala de carne din Piaţa Centrală a municipiului Botoşani.
Sănătatea de vânzare
Afaceri se fac şi cu cabinetele medicale sau farmaciile. Spre exemplu, un cabinet de medicină de familie, la Curteşti, este scos la vânzare cu preţul de 35.000 de euro. Un alt cabinet de medicină de familiem farmacie umană şi spaţiul afarent pot fi cumpărate cu 10.000 de euro.
Cât priveşte farmaciile, preţul variază între 20.000 şi 25.000 de euro. La 20 de kilometri de municipiul Botoşani, o farmacie este scoasă la vânzare cu preţul de 25.000 de euro. O altă farmacie, aflată la 17 km de municipiul Botoşani, fără datorii la stat şi aflată în relaţie contactuală cu CAS este scoasă la vânzare.
Preţul licenţei este de 20.000 euro iar preţul sediului farmaciei este tot 20.000 de euro.
Spălătoriile auto nu mai sunt o afacere
Nici spălătoriile auto nu mai sunt o afacere în Botoşani. Cei care au investit sume mari în amenajarea unor spălătorii moderne, au ajuns acum în situaţia de a le scoate la vânzare. O spalatorie auto constructie 2013, cu suprafata totala 240, P+E, o boxa pt schimb ulei cu elevator. La etaj 2 camere, grup sanitar, terasa, birou. Pret: 94000 euro negociabil. O altă spalatorie auto, 2 hale complet echipate, magazin piese auto, schimb de ulei, sala de asteptare cu bar si masa biliard, terasa, preţ 92.000 euro.
500.000 de euro pentru o staţie PECO
La vânzare este scoasă şi o staţie PECO din oraşul Ştefăneşti, judeţul Botoşani. Proprietarul vinde staţia PECO şi locuinţa de serviciu şi o pensiune la rosu cu preţ de 500.000 euro.
UP Cafe şi Classic Pub sunt de vânzare
La vânzare au fost scoase şi două cluburi cunoscute din municipiul Botoşani. UP Cafe funcţionează din 2008 la etajul 6 al clădirii Vegastel. Preţul cu care poate fi cumpărată această afacere este 23.000 de euro. Tot la vânzare a fost scos şi Pub-ul Classic de pe bulevardul George Enescu. Acesta are o suprafaţă de 150 mp, este mobilat, complet utilat şi poate fi cumpărat cu 39.000 de euro.

Agenţii de turism, frizerie şi magazin second-hand
O societate care se ocupă de plasarea forţei de muncă plus alte activitati, a fost scoasă la vânzare cu preţul de 4000 lei. O agenţie de turism, spaţiu, mobilier de lux, licenţă şi asigurare platită se vinde cu preţul de 15.000 euro. De asemenea, un magazin de haine second- hand, situat in strada Bucovina, cu tot cu marfă, poate fi achiziţionat cu 800 de euro.
Un salon de frizerie, coafor la parter, plus spaţiu de locuit recent renovat a fost scos la vânzare cu 45.000 euro iar o licenţă de taxi fără maşină poate fi cumpărată cu 1500 de euro.
O firmă de echipamente sportive plus un magazin virtual se vinde cu 1000 de euro.

Anunţurile pot fi văzute pe Tocmai.ro şi OLX

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )