Connect with us
banner ad

Administratie

VEZI în ce stadiu sunt principalele proiecte ale Consiliului Judeţean Botoşani

Published

on

drum Vorona

Principalele obiective de investiţii ale judeţului Botoşani sunt grafic iar unele dintre ele se vor finaliza în acest an. Vicepreşedintele Cristian Achiţiei a vizitat toate şantierele şi se declară mulţumit de modul în care se lucrează atât pe drumurile judeţene cât şi pe celelalte investiţii.

Cristian Achiţei susţine că a avut discuţii cu reprezentanţii tuturor firmelor care au câştigat licitaţiile şi le-a dat asigurări că sunt banii pentru decontarea lucrărilor care se execută. Discuţiile au avut efect iar ritmul de lucru a crescut semnificativ.

„Am fost în control pe toate lucrările judeţului Botoşani, finanţate prin Programul Operaţional Regional, împreună cu doi reprezentanţi ai Ministerului Dezvoltării. Am vizitat toate lucrările. Drumul judeţean Pădureni – Coşula este în procedură de recepţie care se va încheia până pe 26 septembrie. Drumul judeţean Călăraşi – Libertatea – Santa Mare. Deja este turnat asfaltul. A durat trei zile asfaltarea a cinci kilometri şi nu şapte luni pentru 50 de metri pe strada Primăverii. Drumul Copălău-Cerbu-Dracşani a început de două săptămâni şi deja este în graficul de plăţi. Drumul Botoşani – Curteşti –Cristeşti. Se lucrează pe tot drumul. Primul tronson de cinci kilometri, de la Orăşeni Deal şi până la Cristeşti şi până în drumul european va fi asfaltat anul acesta. Asta înseamnă responsabilite şi să te ocupi de lucrările judeţului. La Mănăstirea Coşula au fost atacate toate obiectivele”, a afirmat Cristian Achiţei, vicepreşedinte CJ Botoşani.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )