Connect with us
banner ad

Sport

FC Botoşani s-ar putea despărţi de cel puţin doi jucători în această iarnă. VEZI despre cine este vorba

Published

on

FC Botosani - Dinamo (10)

Jocul bun prestat de FC Botoşani în ultimele etape a atras deja atenţia mai multor impresari şi conducători de cluburi din Liga I. Aceştia au pus ochii pe câţiva fotbalişti de la FC Botoşani pe care îi monitorizează meci de meci.

Fundaşul Michael Ngadeu şi mijlocaşii Cristian Danci, Istvan Fulop şi Martinus Quentan sunt fotbaliştii botoşăneni care au ieşit în evidenţă în primele şapte etape. Cei patru sunt în vizorul mai multor cluburi de liga I iar în iarnă ar putea demara discuţiile pentru transferuri.

Valeriu Iftime, principalul finanţator al FC Botoşani spune că oricare jucător din lotul actual este de vânzare. În acelaşi timp, el susţine că în iarnă nu vor pleca mai mult de doi jucători deoarece nu vrea să pună în pericol obiectivul pentru acest sezon.
“Jucătorii au nevoie de zece meciuri la acest nivel, cu devotement, efort susţinut şi cu siguranţă lucrurile se vor aşeza în favoarea noastră. Dacă avem o ofertă bună, în iarnă pot pleca unul-doi fotbalişti. Nici nu facem la disperare pentru că noi vrem să construim. Orice fotbalist are preţul său. Dacă este un preţ ok atât pentru el cât şi pentru club, poate pleca. Nu toţi şi nu în aceeaşi perioadă. Avem nevoie de continuitate şi de construcţie”, a spus Valeriu Iftime.
Primul care ar putea pleca este fundaşul Michael Ngadeu. În ultimele cinci meciuri, acesta a avut evoluţii apreciate de majoritatea oamenilor de fotbal. A fost sigur în defensivă şi a reuşit să marcheze un gol în meciul cu Dinamo. Deja cota fundaşului camerunez a crescut iar oficialii botoşăneni se gândesc că în iarnă vor trebui să-l cedeze la o altă echipă, mult mai potentă financiar.
„Ngadeu venea din Liga a IV-a din Germania. Era prima dată în România, era presiune, a făcut o greşeală la început şi i-a fost greu să-şi revină. Şi eu eram uimit. Eu i-am văzut pe Ngadeu şi Quenten în meciurile de pregătire. Am spus atunci că sunt jucători de primele două echipe din România. Ngadeu se distra cu jucătorii echipei Dinamo Kiev. Am vorbit cu Leo după meciul cu Gaz Metan şi mi-a spus să fiu liniştit pentru că ăsta e fotbalist mare. Aşa este. Ei au semnat pe trei-patru ani cu noi. Un jucător foarte bun, nu putem să îl ţinem”, a adăugat Valeriu Iftime.


Michael Ngadeu (24 ani) a venit din Liga a IV-a din Germania, de la Nürnberg II. Era cotat la 100.000 de euro iar potrivit Transfermarkt, cota lui a ajuns acum la 250.000 de euri
Martinus Quenten (23 ani) a fost adus din Liga a II-a din Olanda, de la FC Emmen. În prezent el este cotat la 300.000 de euro.
Cristian Danci (26 ani) a venit la FC Botoşani de la Metalul Reşiţa, la începutul acestui an. Potrivit Transfermarkt, Cristian Danci era cotat în februarie la 132.000 euro iar acum este cotat la 264.000 de euro.
Istvan Fulop (24 ani) a venit în iulie 2012 la FC Botoşani de la formaţia de Liga a III-a Avântul Reghin. După evoluţiile din returul campionatului trecut şi din acest sezon, cota lui Istvan Fulop a crescut spectaculos. În acest moment, fotbalistul botoşănean este cotat de Transfermarkt la 528.000 de euro.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )