Connect with us
banner ad

Sport

Cupa României: Rapid – FC Botoşani. Valeriu Iftime: „Pe mine mă interesează foarte mult meciul de cupă”

Published

on

FC Botosani - Dinamo (5)

FC Botoşani va întâlni în 16-imile Cupei României la fotbal, formaţia Rapid Bucureşti. Meciul se va disputa marţi seară, pe stadionul Giuleşti şi va fi transmis în direct de Sport.ro.

Valeriu Iftime, principalul finanţator al FC Botoşani susţine că în acest sezon, Cupa României este unul dintre obiectivele grupării locale. Oficialul botoşănean le-a cerut antrenorilor şi jucătorilor să trateze cu serizitate meciul cu Rapid şi să se califice în optimile Cupei României.

“Cupa României este un mare obiectiv. De obicei este ca la strugurii acri, când nu poţi spui: ce contează pentru noi? Eu am vorbit cu Leo şi nu mai vreau să se întâmple ca în urmă cu un an când Popovici a declarat că nu contează cupa dar fără să-mi spună mie. Va fi greu. Eu mai degrabă cred că am mai multe şanse să-I bat pe Rapid în campionat decât în Cupa României. Cei de la Rapid sunt conştienţi că este greu să câştige campionatul dar la cupă se gândesc”, a spus Valeriu Iftime care a adăugat:

“Eu nu înţeleg filosofia asta. Cum să nu te intereseze meciul de cupă? Pe mine mă interesează foarte mult meciul de cupă şi chiar ţin să facem un meci bun la Rapid. Este meciul vedetă al acestei runde în Cupa României. Este foarte important să demonstrăm că meciul cu Dinamo nu este un accident şi că avem o formă bună. Putem lua şi bătaie dar nu cu 2-0 şi să ne calce Rapidul în picioare. Există şi posibilitatea să se întâmple ca în Cupa Ligii când am fost eliminaţi la penalty. Eu ţin foarte mult să facem un meci bun şi să ne calificăm”.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )