Connect with us
banner ad

Politica

Liberalii din Consiliul Local Darabani au fugit la PSD

Published

on

darabani viceprimar

Un grup de consilieri locali dărăbăneni au profitat de ordonanţa Guvernului privind migraţia aleşilor locali şi s-au înrolat în principala formaţiune politică aflată la putere, PSD.

Chiar dacă unii dintre ei au recunoscut mai mult s-au mai puţin voalat traseismul politic, se pare că viceprimarul Relu Cricleviţ, dar şi Lucian Florea, Petrică Hrimiuc, Petrică Bărănceanu, Dorin Stredie plus Marin Cimpoi ar fi noii consilieri dărăbăneni social-democraţi. Aleşii contactaţi de Darabaneni.ro au spus la unison că vor emite un comunicat de presă în care vor explica de ce au sărit în “barca” PSD.

„O să dăm un comunicat de presă. S-au adunat mai multe, în timp” a spus Petrică Bărănceanu, care nu a dorit „să se ascundă după deget”. Unii dintre prospeţii consilieri înregimentaţi la PSD au participat luni seara la „cina cea de taină” care a avut loc la Casa Andrei din Darabani, fapt recunoscut şi de preşedintele PSD Darabani, primarul Corneliu Aroşoaie. „Am discutat cu băieţii. Ştiam că trebuie să se ducă astăzi la secretarul Primăriei. Ne-am întâlnit, ca de obicei, la o cafea şi i-am întrebat care este poziţia lor” a precizat edilul şef al urbei. Aroşoaie a spus că administraţia publică locală va funcţiona în continuare în interesul dărăbănenilor, indiferent de numărul consilierilor aflaţi la putere sau în opoziţie.

„Pentru proiectele pe care noi le avem la Darabani, Consiliul Local a funcţionat foarte bine. Ideea era că dacă d-lor vor să vină, să nu fi având presiuni din partea altor reprezentanţi ai diferitelor partide de a nu trece proiectele care privesc comunitatea locală. În rest, ei dacă vor veni, vor face ce vor gândi ei. Dacă suntem în opoziţie sau la putere, noi suntem reprezentanţii comunităţii locale şi ceea ce ne propunem ne propunem pentru interesul şi folosul comunităţii” a declarat pentru Darabaneni.ro, Corneliu Aroşoaie.

Sursa: Dărăbăneni.ro

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )