Connect with us

Sport

Concordia Chiajna – FC Botoşani. Valeriu Iftime: “Avem puterea de a învinge dar asta depinde de cât de motivaţi vom fi”

Published

on

valeriuiftime birou920

FC Botoşani va înfrunta mâine după amiază, în deplasare, formaţia Concordia Chiajna. După victoria obţinută în faţa echipei Dinamo, FC Botoşani pare favorită în disputa cu Concordia Chiajna, o echipă care a avut un start slab de sezon.

Valeriu Iftime, finanţatorul echipei FC Botoşani este optimist înaintea jocului şi consider că elevii lui Leo Grozavu au forţa de a câştiga meciul. În acelaşi timp, oficialul botoşănean spune că totul depinde de modul cum vor aborda jocul Vaşvari&Co.

“Nu am fixat un obiectiv pentru următoarele trei meciuri de campionat. Este o bună ocazie să jucăm la victorie în meciul de la Chiajna. Cei de la Chiajna sunt periculoşi şi trebuie să muncim foarte mult. Trebuie să muncim mai mult decât în meciul cu Dinamo. Ei sunt disperaţi şi cu disperaţii nu te pui. Va fi foarte greu. Avem puterea de a învinge dar asta depinde de cât de motivaţi vom fi”

“Acasă cu Braşov trebuie să batem. Dacă muncim mult, suntem organizaţi şi echipa depăşeşte adversarul ca medie de alergare, putem lua trei puncte. Să nu credem că ni se cuvine ceva. Nu ni se cuvine nimic. Nivelul fotbalistic nu ne permite să jucăm la modul se poate şi aşa. Pentru noi, fiecare meci trebuie să fie o finală”, a spus Valeriu Iftime.

Partida dintre Concordia Chiajna şi FC Botoşani se va disputa mâine începând cu ora 16.00 şi va fi arbitrată de Marius Avram, ajutat de Valentin Avam şi Bogdan Gheorghe, toţi din Bucureşti.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad