Connect with us
banner ad

Sport

Concordia Chiajna – FC Botoşani. Leo Grozavu: “Rezultatele obţinute au creat o emulaţie fantastică”

Published

on

leogrozavu fcbt-dinamo

FC Botoşani va întâlni sâmbătă după amiază, în deplasare, pe Concordia Chiajna, într-un meci din cadrul etapei a VIII-a a Ligii I. La prima vedere, FC Botoşani are prima şansă dar tehnicianul botoşănean consider că meciul va fi unul mult mai dificil decât se aşteaptă toată lumea.

“Probleme trebuie să ne facem la fiecare joc. Nu există meci dinainte câştigat sau pierdut. Când nu tratezi un adversar cu seriozitate poţi avea la final mari deziluzii. Antrenamentele din această săptămână ne-au dat speranţe că sunt pe drum cel bun. Băieţii sunt foarte capacitaţi. Rezultatele obţinute au creat o emulaţie fantastică. Chiar şi cei care au jucat mai puţin muncesc foarte bine”, a spus Leo Grozavu.

Tehnicianul botoşănean se aşteaptă la un joc foarte dificil deoarece Chiajna este într-o situaţie foarte dificilă iar în cazul unui nou eşec antrenorul Marius Şumudică ar putea fi demis.

“Este un alt joc. Ei nu sunt într-o situaţie nu prea confortabilă. Noi ne dorim să continuăm forma bună. Va fi un joc disputant. Echipa care va fi mai concentrată şi mai multă motivată, va reuşi să-şi apropie victoria”, a adăugat Leo Grozavu.

În afara echipei lui Şumudică, un alt adversar pentru FC Botoşani va fi terenul de la Chiajna. Din acest sezon, meciurile de la Chiajna se joacă pe un teren sintetic iar acesta crează problem tuturor adversarilor.

“Există un impediment. Gazonul are firul destul de mare. Dacă nu este udat, mingea se opreşte. Am nişte date, o să discut cu băieţii şi o să pregătim jocul foarte bine”, a conchis Leo Grozavu.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )