Connect with us

Sport

Concordia Chiajna – FC Botoşani. Andrei Patache: “Şansele sunt egale”

Published

on

patache fcbt-viitorul

Jucătorii echipei FC Botoşani sunt optimişti înaintea meciului de la Chiajna dar în acelaşi timp sunt conştienţi că nu îi va aştepta un meci foarte uşor. Ei spun că doar trei echipe din Liga I se pot considera favorite.

“Pornim de la 0-0, şansele sunt egale. Sperăm să facem un joc bun şi să obţinem un rezultat foarte bun. Orice meci e greu. În afară de Steaua, Petrolul şi Astra care au un mic avantaj, toate celelalte echipe au şanse egale. Trebuie să realizăm un parcurs şi mai bun ca să avem o iarnă liniştită. Avem patru meciuri până la întreruperea campionatului în  care trebuie să ţinem forma asta. Când sunt rezultate bune este şi linişte. Suntem un grup bun, nu este diferenţă între unul şi altul iar asta contează. Rezultatele echipei sunt importante şi nu ale individului”, a spus Andrei Patache.

Optimist este şi mijlocaşul Mihai Bordeianu care a venit în această vară de la FCM Dorohoi. El spune că se pregăteşte foarte bine şi speră să debuteze cât mai repede în Liga I.

“Aştept cu nerăbdare să debutez. Trebuie să muncesc şi îmi va veni rândul. M-am acomodat foarte bine, băieţii m-au ajutat. Sper să venim cu un rezultat pozitiv de la Chiajna. Chiar dacă venim după un rezultat bun cu Dinamo, nu cred că suntem favoriţi”, a declarat Mihai Bordeianu.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )