Connect with us
banner ad

Administratie

INCREDIBIL Cătălina Lupaşcu s-a demis singură din funcţia de viceprimar. A comis o gafă care i-a fost fatală

Published

on

lupascucatalina

Amatorism total în Alianţa Creştin Liberală din Botoşani. Membrii acestei alianţe politice au comis o gafă incredibilă în urma căreia s-a schimbat majoritatea în Consiliul Local Botoşani. Autoarea gafei a fost Cătălina Lupaşcu care astăzi a fost înlocuită din funcţia de viceprimar.

În urmă cu câteva zile a avut loc o şedinţă extraordinară de Consiliu Local în care s-au supus dezbaterii şi aprobării două proiecte. Unul din cele două proiecte viza validarea mandatului de consilier a PP-DD-istului Cristinel Brumă.

Cu excepţia trădătorilor Florin Ghiorghiţă şi Marius Buliga, consilierii Mişcării pentru Botoşani (PDL) au boicotat şedinţa, nefiind prezenţi. La fel au făcut şi o parte dintre liberali, cu excepţia Cătălinei Lupaşcu şi a lui Stelian Pleşca.

Prin prezenţa celor doi în sală, a fost asigurat cvorumul şi mandatul de consilier al PP-DD-istului Cristinel Brumă a fost validat. Ce a însemnat asta? Ovidiu Portariuc şi grupul PSD avea încă un consilier local şi putea schimba majoritatea şi implicit viceprimarii.

În cursul zilei de astăzi, primarul Portariuc a pus pe ordinea de zi a şedinţei de Consiliu Local două proiecte de hotărâri privind revocarea de funcţii a viceprimarlor Cătălina Lupaşcu şi Eugen Ţurcanu. Cu 12 voturi pentru şi 11 împotrivă, cei doi au fost schimbaţi. Locul lor a fost luat de Cosmin Andrei şi Marius Buliga, un fost membru PDL care a trădat.

În cazul în care nu se asigura cvorumul necesar la precedenta şedinţă, viceprimarii Cătălina Lupaşcu şi Eugen Ţurcanu nu ar fi fost schimbaţi din funcţii.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )