Connect with us

Administratie

Cătălina Lupaşcu şi Eugen Ţurcanu au fost înlocuiţi din funcţiile de viceprimari

Published

on

lupascucatalina

Circul din Consiliul Local a avut astăzi un nou episod. Noua majoritate din Consiliu Local a venit cu două proiecte de hotătâre privind înlocuirea din funcţie a viceprimarilor Cătălina Lupaşcu (PNL) şi Eugen Ţurcanu (PDL).

Primul proiect pe ordinea de zi a fost înlocuirea viceprimarului Cătălina Lupaşcu. 12 consilieri locali au votat pentru înlocuirea din funcţie şi 11 au votat împotrivă.

„Vă mulţumesc că m-aţi eliberat. Îmi era destul de greu să lucrez în echipă. La primărie de mult nu mai este o echipă”, a spus Cătălina Lupaşcu.

Imediat după anunţarea rezultatelor, primarul Ovidiu Portariuc a dorit să ia cuvântul şi a avut o declaraţie ironică.

„Îi mulţumesc doamnei viceprimar pentru colaborarea pe care am avut-o. Sper ca în continuare să fie alături de proiectele municipalităţii. Îi urez succes în viitoarea activitate”, a spus Ovidiu Portariuc.

A urmat proiectul privind schimbarea viceprimarului Eugen Ţurcanu. Au fost tot 12 voturi pentru şi 11 împotrivă ca în cazul viceprimarului Cătălina Lupaşcu.

Imediat după vot, Eugen Ţurcanu a spus că nu are de ce să-i mulţumească primarului Portariuc deoarece nu a avut niciun fel de colaborare. De asemenea, Eugen Ţurcanu a ţinut să-i mulţumească lui Florin Ghiorghiţă (n.r. naşul său) care ar fi votat pentru schimbare.

„Mulţ domn viceprimar. Mă gând că în ult moment va înţeleg greş făcute. Mi-am făcut speranţe prea mari. Sper să colaborăm. Rug mea este să lase deoparte vendetele personale. Dacă va continua să facă aceleaşi lucruri şi anume circ şi scandal, nu ne vom înţelege”, a spus Ovidiu Portariuc.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad