Connect with us

Sport

BILETE mai SCUMPE la meciul cu STEAUA. Valeriu Iftime: „Dacă joci noaptea sau dacă joci la minus 30 de grade, Steaua umple stadionul”

Published

on

fcbotosani-steauab13

FC Botoşani va menţine acelaşi preţ al biletelor până la meciul cu Steaua Bucureşti, programat la sfârşitul lunii noiembrie. La partida contra campioanei din ultimii doi ani, oficialii FC Botoşani vor majora preţul biletelor.

Valeriu Iftime, principalul finanţator al FC Botoşani spune că ar menţine acelaşi preţ al biletelor ca la partida cu Dinamo dacă ar veni doar suporterii echipei pregătite de Leo Grozavu. Problema este că la meciul cu Steaua vin foarte mulţi fani ai echipei din Ghencea.

„La meciul cu Steaua este complicat. Steaua este foarte, foarte iubită şi în orice condiţii umple stadionul. Dacă joci noaptea sau dacă joci la minus 30 de grade, Steaua umple stadionul. Vin mulţi oameni din afara oraşului. Dacă ar veni doar suporterii care au fost la meciul cu Dinamo, aş lăsa acelaşi preţ. Fotbalul trăieşte cu bani. Jucătorii au contracte, prime. Dacă la un meci s-ar scoate din vânzarea biletelor toate cheltuielile de organizare plus primele ar fi extraordinar. Trebuie să fim foarte atenţi”, a spus Valeiu Iftime care a adăugat:

„Bugetul nostru are nevoie de o infuzie de aproape un milion de euro pe an. Dacă nu scoatem din bileterie şi din publicitate, trebuie să plătească Elsaco toţi banii”.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )