Connect with us

Sport

Avalanşă de mesaje după penalty-ul primit de Dinamo la Botoşani: “Hoţilor! Ajunge!”. Iată cine este arbitrul Feşnic!

Published

on

fc botosani - dinamo penalty

In minutul 39 al partidei FC Botosani – Dinamo, care se joaca acum, la scorul de 1-0 pentru gazde, arbitrul Horatiu Fesnic din Cluj (24 de ani) a dictat penalty pentru oaspeti la un duel in careu intre Acsinte si Marius Alexe.

Lovitura de pedeapsa a fost transformata de acelasi Alexe si scorul a devenit 1-1.

Cine este Horatiu Fesnic? “Centralul” din Cluj s-a nascut pe 17 octombrie 1989 si este cel mai tanar arbitru din istoria Ligii I (a debutat la 22 de ani si 4 luni), intrecandu-l pe Istvan Kovacs (22 de ani si 10 luni la momentul debutului).
Conform frf-cca.ro, Horatiu Fesnic a debutat in arbitraj in 2010, el conducand pana acum mai mult meciuri de fotbal feminin, in liga a doua si in liga a treia.
Horatiu Fesnic este fiul lui Mircea Fesnic, fost jucator la Universitatea Cluj. “Am jucat timp de 5 ani, adica pana la varsta de 12 ani, la Universitatea, apoi pana la 18 ani la CFR Cluj. Tata m-a indrumat spre arbitraj”, declara Horatiu Fesnic in urma cu doi ani.
Imediat dupa penalty-ul acordat pentru Dinamo, fanii rivalelor au rabufnit pe Facebook Dolce Sport si au lansat o sumedenie de mesaje. Suporterii au reclamat faptul ca Dinamo primeste tot mai des lovituri de la 11 metri. Redam mai jos doar cateva dintre mesaje.
“Chiar nu va este rusine? Hotilor! Ajunge!” (damy77)
“La asa furaciuni fara numar, rusine arbitrajului romanesc. Sau grecesc, mai bine spus” (Nicolae Radu)
“Dupa acest penalty, casele de pariuri au hotarat ca la meciurile lui Dinamo sa scoata din oferta varianta cu va fi penalty in meci :))” (Adi Olteanu)
Mai mult pe DolceSport

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad