Connect with us
banner ad

stiri

FC Botoşani – Dinamo 3-2. NEBUNIE de meci pe Municipalul cu nocturnă CRONICĂ+GALERIE FOTO

Published

on

FC Botosani - Dinamo (19)

Meci nebun pe stadionul Municipal din Botoşani. 7000 de oameni în tribune, artificii, imn nou, atmosferă sud-americană, cinci goluri, două eliminări şi un penalty discutabil. Toate acestea au fost ingredientele unui spectacol care este văzut din ce în ce mai puţin pe o arenă fotbalistică.

Înaintea partidei cu Dinamo a fost inaugurată nocturna stadionului Municipal. Cornel Şfaiţer, Valeriu Iftime, primarul Ovidiu Portariuc şi preşedintele LPF Gino Iorgulescu au tăiat panglica.

Primul meci în nocturnă la Botoşani, spectacolul anunţat de organizatori şi disputa cu Dinamo au umplut stadionul Municipal. Aproximativ 7000 de oameni au venit să susţină echipa lui Leo Grozavu şi în acelaşi timp să vadă primul joc la lumina reflectoarelor, la Botoşani.

Debutul meciului a fost unul modest, fără ocazii de gol şi cu câteva faulturi peste limita regulamentului. În schimb, jucătorii celor două echipe au părut foarte motivaţi.

Primul şut spre poartă a fost în minutul 9 când Bărboianu a trimis mult peste de la 30 de metri. FC Botoşani a controlat jocul dar primul şut pe spaţiul porţii a fost trimis abia în minutul 25 de mijlocaşul Cristian Danci. Două minute mai târziu, FC Botoşani a deschis scorul. Olandezul Martins Quenten a luat o acţiune pe cont-propriu, a pătruns în careu, a centrat iar Fulop a marcat din şase metri.

FC Botoşani rămâne în ofensivă după marcarea golului, iar în minutul 35 Hadnagy are şansa de a marca dar mingea trimisă de acesta din interiorul careului a trecut mult peste poartă.

Oaspeţii reuşesc egalarea în minutul 41 după un penalty acordat uşor de centralul Horaţiu Feşnic. Lovitura de la 11 metri a fost transformată de Marius Alexe.

La pauză scorul a fost 1-1 dar imediat după ultimul fluier al centralului Horaţiu Feşnic, tehnicianul Leo Grozavu a fugit către brigada de arbitri pentru a cere explicaţii vis-à-vis de penalty-ul acordat în favoarea dinamoviştilor. Cu greu a fost potolit de preparatorul fizic şi directorul ethnic Tony Heleşteanu. Pentru proteste, Leo Grozavu a fost eliminat de centralul Horaţiu Feşnic iar partea a doua a meciului a văzut-o de după gard.

FC Botoşani a început mai bine partea secundă şi a pus stăpânire pe joc. În minutul 53, Acsinte are prima ocazie dar şutul acestuia este prins de Marc. Trei minute mai târziu Dinamo rămâne cu un om mai puţin. Collins Fai îl faultează pe Coitoru la mijlocul terenului şi vede al doilea galben.

La patru minute de la eliminarea lui Fai, FC Botoşani a reuşit să marcheze golul doi. Croitoru a executat un corner de pe stânga iar Ngadeu a marcat cu capul din interiorul careului.

FC Botoşani a rămas la cârma jocului şi în minutul 67 Croitoru a avut şansa golului dar mingea şutată de acesta este respinsă în corner de Marc.

În minutul 74 Bărboianu comite un fault la mijlocul terenului iar centralul Horaţiu Feşnic îi arată al doilea cartonaş galben şi îl elimină.

Finalul a fost unul nebun. În minutul 85 apărarea botoşăneană o comite iar Dinamo reuşeşte din nou egalarea. Bucuria dinamoviştilor a durat doar patru minute pentru că Roussel a marcat din interiorul careului stabilind astfel scorul final.

Partida s-a încheiat cu scorul de 3-2 iar după ultimul fluier al arbitrului a început fiesta pe Municipal cu artificii şi noul imn al echipei.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )