Connect with us

Evenimente

27-28 septembrie: Târgul Agro-Zoo la Staţiunea Popăuţi

Published

on

targ agrozoo17

Staţiunea de Cercetare Popăuţi în colaborare cu Asociaţia Moldoovis şi celelalte asociaţii din domeniul agricol vor organiza în perioada 27-28 septembrie o nouă ediţie a Târgului Agro Zoo.

Potrivit organizatorilor, evenimentul are ca scop, promovarea traditiei, productiilor obtinute in judeţul Botosani atat in sectorul vegetal cat si in zootehnie, schimbul de informatii si opinii intre fermieri si specialisti, atragerea de noi oportunitati in agricultura botosaneana.

In prima zi are loc Coferinta  Judeteana in Agricultura, în care se discuta despre PAC 2014-2020. „Sunt lucruri interesante de aflat avand in vedere ca toata legislatia nationala din agricultura, trebuie armonizata după Regulamentele C.E. si fermierii trebuie sa fie informati pentru a se pregati din timp.

In adoua zi, pregatim o prezentare gen paradă, cu cele mai frumoase exemplare de animale din jud. Botosani. De asemenea, sâmbătă seara intenţionăm sa organizăm şi BALUL FERMIERULUI unde gandim o premiere”, a spus Ionică Nechifor, directorul Staţiunii de Cercetare Popăuţi.

La ediţia din acest an sunt asteptati sa participe, aproximativ 60 fermieri crescatori de ovine, 20-25 fermieri crescatori de bovine, cabaline, pasari, suine, producatori de legume, fructe, apicultori, mestesugari, producatori produse din carne,lapte si binenteles  spectacol cu muzica populara locala.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )