Connect with us
banner ad

Administratie

VEZI ce mesaj au Ţurcanu, Achiţei şi Sorescu către consilierii judeţeni

Published

on

cjbt sorescu,turcanu,achitei

Echipa de conducere a Consiliului Județean Botoșani, prin președintele Florin Țurcanu și cei doi vicepreședinți, Gheorghe Sorescu, respectiv Cristian Achiței roagă și avertizează consilierii județeni din cadrul Alianței Creștin- Liberale (ACL) și consilierii județeni care colaborează cu ACL să nu creadă în proiectele de hotărâre pe care PSD încearcă să le impună la nivelul acestei instituții.

Apelând la diverse tertipuri, grupul de consilieri județeni ai PSD dorește să-și atragă susținere pentru inițierea unui proiect de hotărâre de schimbare a celor doi vicepreședinți ai ACL. Atragem atenția că s-a ajuns până în punctul în care, prin promisiuni sau sub presiunea șantajului și a amenințărilor, inclusiv consilieri județeni PNL au fost obligați să semneze inițierea unui astfel de proiect de hotărâre. Ba mai mult, anumiți consilieri județeni care nu și-au dat acordul figurează ca semnatari ai proiectului de hotărâre inițiat de PSD pentru schimbarea vicepreședinților.

Este inadmisibil să se recurgă asemenea acțiuni pentru ca PSD să-și poată face jocurile politice și avertizăm că vom face toate demersurile legale pentru ca proiecte de hotărâre de acest fel, inițiate prin amenințări sau șantaj să nu ajungă în plenul Consiliului Județean.

Asigurăm cetățenii județului Botoșani că astfel de practici ilegale și imorale nu vor avea girul consilierilor județeni ACL, drept urmare, consilierii județeni liberali care sub anumite presiuni, au semnat proiectul de hotărâre ce se dorește a fi introdus de PSD pe ordinea de zi a ședinței de Consiliu Județean, își vor retrage luni opțiunea făcută, din respect pentru PNL.

Florin Țurcanu, Președinte al Consiliului Județean Botoșani

Gheorghe Sorescu, Vicepreședinte al Consiliului Județean Botoșani

Cristian Achiței, Vicepreședinte al Consiliului Județean Botoșani

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )