Connect with us
banner ad

Sport

FCM Dorohoi a pierdut pe teren propriu cu 2-0

Published

on

fcmdorohoi-scbacau

La primul meci disputat de FCM Dorohoi pe teren propriu cu intrare pe bază de bilet, echipa antrenată de Vespazian Colban a fost învinsă în faţa a aproximativ 500 de spectatori. SC Bacău s-a impus cu 2-0 în cea de-a treia etapă a Ligii a II-a graţie reuşitelor lui Taban şi Hurdubei.

SC Bacău a început partida de la Dorohoi în forţă, având mai multe ocazii de poartă în primele cinci minute. FCM-ul a replicat prin două ocazii avute în minutele 6 şi 7, prin Orăşanu şi Sandu, dar mingea expediată de aceştia a trecut pe lângă poarta apărată de Petrariu. Gazdele au rămas în atac şi au mai avut o mare situaţie de gol în minutul 9, dar mingea şutată puternic de Vlaicu a fost parată din nou.

După primele 10 minute, SC Bacău a preluat posesia şi a dominat meciul. În minutul 22 au venit şi rezultatele, oaspeţii au reuşit să înscrie după un şut de la aproximativ 20 de metri al lui Taban, moment în care Prisacă a greşit şi a scăpat mingea în poartă. Elevii lui Tănase nu s-au oprit aici şi au agasat poarta dorohoienilor, însă în prima repriză nu au mai putut marca.

La reluare, gazdele au reuşit să îşi mărească avantajul în minutul 58, când Hurdubei a reluat cu capul o centrare venită de pe partea dreaptă. În replică, FCM Dorohoi s-a mutat în atac şi a forţat înscrierea unui gol, însă ocazia mare din minutul 74 a lui Cososchi, cap după o centrare, a fost apărată de Petrariu. Dorohoienii au rămas în atac şi au atacat poziţional, iar băcăuanii s-au mulţumit să se apere, să-şi conserve rezultatul şi să se bazele pe calea contraatacului.

Colban a “pierdut” un jucător în minutul 88, după ce Atudorei a luat direct cartonaşul roşu pentru lovirea unui adversar, însă jocul a curs tot la poarta băcăunană. Grumezescu a şutat din 7 metri, dar Petrariu a respins incredibil balonul, spulberând speranţele gazdelor de a reveni în joc şi păstrând tabela până la final la 0-2.

Pe lângă înfrângerea favoriţilor, ziua de 13 a fost cu ghinion şi pentru un suporter de 80 de ani din Dorohoi. Acesta a fost luat cu ambulanţa de la stadion după ce i s-a făcut rău în tribune, acolo unde a luat loc şi Victor Mihalachi, finanţatorul echipei, nelipsit de la meciurile disputate pe teren propriu. La jocul cu SC Bacău, printre cei 500 de spectatori a fost şi primarul municipiului Dorohoi, Dorin Alexandrescu.

Prisacă – A. Vlaicu, Cososchi, Atudorei, Ursachi – Ghiviziu, Orăşanu (cpt.) – Barabaş (Pavăl ’59), Al. Vrabie (Tudorache ’89), Ed. Sandu (Mateiuc ’70) – Grumezescu
Antrenor: Vespazian Colban
Eliminat: Atudorei ’88 (roşu direct)

Petrariu – Luncanu, Adăscăliţei, A. Burcă, Sascău – Căinari, Dumitriu (Ţuţu ’46), Taban, Hurdubei (cpt.) – Bg. Ungureanu, Bg. Rusu (Vraciu ’82)
Antrenor: Viorel Tănase

Sursa: DorohoiNews

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )