Connect with us
banner ad

Educatie

Senatorul Doina Federovici a oferit rechizite şcolare copiilor din Răuseni

Published

on

Doina Federovici - copii Rauseni (1)

Începerea anului școlar aduce multă bucurie dar şi mai multe cheltuieli. În urma vizitelor săptămânale pe care le efectuează în cadrul colegiului Dorohoi-Flămânzi, senatorul Doina Federovici a ţinut să aducă un sprijin mai multor familii nevoiașe, mai ales din cauza situației materiale extrem de precare.

Parlamentarul botoşănean a pregătit un număr semnificativ de pachete care conțin rechizite și cele necesare începerii în bune condiții a anului școlar și le-a oferit copiilor ce au nevoie de sprijin în această perioadă.

Pentru buna desfășurare a acestei acțiuni, senatorul a colaborat cu doamnele responsabile de colegiul 1 Flămânzi din OFSD și președintele organizației locale PSD din comuna Răuseni şi astfel a putut să identifice gospodăriile în care sunt binevenite aceste mici ajutoare.

„Parlamentarii, alături de toţi ceilalţi oameni politici, pot face gesturi umanitare în orice zi a anului. Cu atât mai mult în această perioadă în care un astfel de sprijin este mai mult decât bine venit. Am vrut să găsesc un mod mai util de a ura acestor copii un nou an școlar plin de realizări. Mă bucur pentru fiecare familie ajutată şi pentru fiecare copil pe care-l fac să zâmbească”, a declarat senatorul PSD Doina Federovici.

Doina Federovici - copii Rauseni (6) Doina Federovici - copii Rauseni (5) Doina Federovici - copii Rauseni (4) Doina Federovici - copii Rauseni (3) Doina Federovici - copii Rauseni (2)

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )