Connect with us
banner ad

Administratie

Portariuc negociază cu mai mulţi consilieri PNL şi PDL.”Sunt şi oameni care au curajul să se ridice împotriva dictaturii de partid”

Published

on

portariuc cl3febr

Primarul Ovidiu Portariuc negociază cu mai mulţi consilieri PNL şi PDL dar până acum nu a reuşit să-şi formeze o nouă majoritate în Consiliul Local. Portariuc susţine că în următoarele mai mulţi consilieri locali ar putea trece de partea executivului.

„Aştept consilierii care dau dovadă de coloană vertebrală şi vor să vină şi să susţină proiectele executivului. Cu siguranţă va rămâne un grup care va pune piedici până la finalul mandatului.

Eu cred că sunt şi oameni de bună credinţă care s-au săturat de doi ani de scandaluri în Consiliul Local şi care au curajul să se ridice împotriva dictaturii de partid. Aştept să văd dacă aceşti oameni vor apărea. Poate fi şi domnul Ghiorghiţă, doamna Lupaşcu, domnul Ţurcanu sau domnul Apostoliu”, a afirmat Ovidiu Portariuc.

În cazul în care PSD va reuşi să aibă majoritatea în Consiliul Local, Cosmin Andrei va fi din nou viceprimar. A doua funcţie de viceprimar va fi negociată cu unul dintre consilierii care vor dezerta din PDL sau PNL.

„Orice consilier de bună credinţă şi cu o oarecare expertiză în spate poate fi viceprimar. Aştept doi consilieri care sunt dispuşi să-şi asume sarcina unui viceprimar. Îl susţin în continuare pe Cosmin Andrei pentru funcţia de viceprimar. Al doilea viceprimar poate fi oricare consilier care este de bună credinţă şi vrea să vină alături de executiv. În următoarele zile, mai mulţi consilieri locali îşi vor da seama că a trecut vremea contrelor politice, a scandalului şi vor veni alături de executiv. Orice consilier poate ajunge viceprimar”, a adăugat Portariuc.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )