Connect with us
banner ad

Evenimente

Marturie sfasietoare! Parintii minorului acuzat de dublu asasinat rup tacerea

Published

on

suspect crima foto BZI.ro

La 15 ani a fugit de acasa cu toti banii pe care parintii ii aveau stransi la saltea. Cateva zile mai tarziu a spart un magazin alimentar si, dupa inca alte cateva zile, a intrat pe furis intr-o biserica si a furat din cutia milei.

S-a intors acasa spasit, insa nu a stat alaturi de parinti decat o noapte. S-a trezit inaintea tuturor, a indesat intr-o sacosa cateva lucruri, un telefon mobil si suma de 500 de lei, pe care mama i-o daduse ca sa isi cumpere haine si a plecat, fara sa isi mai sune macar parintii timp de un an.

Parintii, vecinii si autoritatile locale au prevestit inca de atunci ca Gabriel Motoc nu va reusi sa faca nimic bun in viata, dar au sperat pana in ultima clipa ca se va descotorisi de anturajul dubios in care a intrat si ca va reusi sa termine macar scoala. Visul familiei s-a naruit in momentul in care politia le-a batut la usa si le-a spus, sec, ca Gabriel este dat in urmarire pentru ca a ucis doi soti, pentru a le fura din casa. Parintii sunt distrusi de durere si spun, cu mana pe inima, ca le este rusine sa mai iasa din casa. Cer ca fiul lor sa fie inchis pe viata, ca sa nu mai poata rani pe nimeni, niciodata.

Si-a sunat tatal si a tras un foc de arma in aer

Imediat dupa ce a comis dublul asasinat, Gabriel si-a sunat tatal, de pe unul dintre telefoanele de ultima generatie pe care le furase din casa victimelor si s-a laudat ca are asupra sa doua pistoale, dar si suma de 1.700 de lei.

Citeşte mai mult pe BZI.ro

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )