Connect with us
banner ad

Sanatate

Viorel Iliuţă a demisionat din funcţia de manager al Spitalului Judeţean

Published

on

iliutaspital

Managerul Spitalului Judeţean Botoşani a demisionat astăzi din funcţie. Alături de el, şi-au mai depus demisiile Gheorghe Damian şi Mihaela Miller, directorul economic şi respectiv directorul medical al Spitalului Judeţean Mavromati.

Cei trei şi-au depus astăzi demisiile la Consiliul Judeţean Botoşani, instituţie care are în subordine Spitalul Judeţean Mavromati.

„Începând de astăzi, managerul Spitalului Judeţean, directorul economic şi directorul medical şi-au depus demisiile la Consiliul Judeţean. Au fost probleme mari, au făcut tot cea ce au putut face pentru a ţine sub control Spitalul Judeţean care a fost şi este subfinanţat. Decizia este a managerului”, a afirmat Florin Ţurcanu, preşedintele Consiliului Judeţean Botoşani.

Viorel Iliuţă spune că a luat decizia de a demisiona deoarece presiunile politice erau mult prea mari şi că în ultima perioadă Spitalul Judeţean a fost bombardat de de controale. Doar în ultimele două luni au fost patru-cinci controale.

“Echipa actuală a făcut tot ce a putut să facă. Se pare că nu putem mai mult şi din acest motiv lăsăm o altă echipă pe care o să o sprijinim să ducă mai departe ce am început noi. lucrurile sunt simple. Spitalul este mult prea des controlat. A devenit o miză politică pentru campania care se apropie. Încerc să înlătur această miză politică. Probabil, în cazul în care presiunea politică va fi mai mică, rezultatele vor fi mai bune. Eu mă întorc în mediul privat de acolo de unde vin”, a spus Viorel Iliuţă.

 

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )