Connect with us
banner ad

Politica

Ţurcanu şi-a găsit naşul în PNL: „Nu îmi permit eu să-l ameninţ pe Zmău. Îmi punea ăla masa în cap”

Published

on

florinturcanu4oct

Preşedintele Consiliului Judeţean Botoşani neagă faptul că i-a ameninţat şi obligat pe consilierii judeţeni liberali să semneze o hârtie prin care îşi dau acordul să rămână în Partidul Naţional Liberal.

Ţurcanu susţine că unii consilierinu au semnat acele hârtii şi că nu a fost niciun fel de problemă şi că niciunul dintre ei nu a fost forţat. „Era domnul vicepreşedinte Sorescu, domnul deputat Gireadă şi cu mine. Am completat eu cu domnul Sorescu. Domnul Sorescu a întins hârtia la fiecare din colegii noştri şi le-am explicat că au această oportunitate, să facă declaraţia şi să o depună la secretarul judeţului. O parte dintre ei au vrut, o parte nu au vrut. Dacă îi închideam, semnau toţi. Nu am încuiat nicio uşă, nu m-am pus în uşă”, a menţionat Ţurcanu.

În plus, preşedintele Consiliului Judeţean care este şi preşedintele PNL Botoşani a afirmat că unor dinte consilierii judeţeni nu prea are ce să le facă. Printre aceştia se numără şi Dumitru Zmău, fostul şef al Poliţiei Rutiere.

„Nu ştiu cum îl credeţi pe Portariuc ăsta. I-a crescut nasul de când e la primărie. Credeţi că în partidul ăsta suntem nişte adunături. Avem nişte oameni de calitate. Nu îmi permit eu să-l ameninţ pe Zmău. Îmi punea ăla masa în cap. Să-l ameninţă pe Aroşoaie de la Darabani care are 2,5 miliarde venituri pe an sau pe doctorul Borcea care are 3 miliarde venituri pe an… Cum să-i ameninţ pe oamenii ăia? Am nişte copii adunaţi de pe stradă şi pe care i-am pus consilieri, să ţip eu la ei şi ei să se ascundă pe sub masă? Poate nu ştiţi cu cine am de-a face”, a mai afirmat Ţurcanu.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )