Connect with us
banner ad

Administratie

Conducerea Staţiunii Popăuţi solicită amnistie fiscală şi în cercetare

Published

on

popautistatiune

COMUNICAT Statiunea de Cercetare Popauti are ca  obiect de  activitate  cercetare-dezvoltare in agricultura, ramura de baza fiind zootehnie cu implicare si in sectorul vegetal, institutie cu prestigiu  in  EUROPA,  propune o solutie care ar face bine  cercetarii  din Romania.

In ultima perioadă asistam la tot felul de anunturi cu sau fara scop electoral,  asistam la tot felul de laude cu realizari si  promisiuni dintre cele mai spectaculoase in administratie, mai observam aparitii legislative cu tot felul  de amnistii fiscale, dar nimeni nu se gandeste la relansarea CERCETARII in Romania , cu precadere  in domeniul AGRICULTURII, domeniu care ne asigura  alimenatia zilnica.

Cercetarea in agricultura romaneasca este ingenuncheata din lipsa de fonduri, mai mult datoriile acumulate in ultimii ani aduce dupa sine falimentul.

Nu dorim  nimic in plus, doar sa se respecte LEGEA  CERCETARII, nr. 45/2011

Art. 36.

Veniturile salariale ale personalului din cercetarea ştiinţifică agricolă şi ale personalului aferent acestei activităţi se asigură de la bugetul de stat şi din venituri proprii.

Statiune de Cercetare Popauti, nu a primit nici un ban de la bugetul statului in 2014, datoriile sunt acumulate din 2010 si nimeni nu intervine in acest sens.

Se observa implicare in tot felul de AMNISTII FISCALE dar in cercetarea agricola ………… Cand!!!! domnilor Guvernanti

Apel catre : PARLAMENTUL si  GUVERNUL ROMANIEI , sa deblocheze activitatea din cercetare printr-o AMNISTIE FISCALA,  privind datoriile STATIUNILOR DE CERCETARE DIN SECTORUL AGRICOL, datorii care de drept trebuiau achitate din bugetul  statului.

In acest fel da sansa ca in viitor sa putem accesa atat fonduri UE(2015-2020), oportunitatea de a  exploata noi directii de cercetare benefice umanitatii .

DIRETOR

Ing . Ionică Nechifor

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )