Connect with us
banner ad

Evenimente

DETALII înfiorătoare în cazul dublului asasinat comis de un botoşănean de 17 ani

Published

on

suspect crima foto BZI.ro

Foto: BZI.RO

Un telefon mobil l-a dat de gol pe individul care, in urma cu doua nopti, a macelarit doi soti in localitatea Vladiceni, din comuna Tomesti.

Gabriel Motoc, in varsta de 17 ani, a fost identificat de catre politistii de la Directia Operatiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane cu ajutoul sistemului GPS al unuia dintre cele trei telefoane mobile pe care le furase din locuinta sotilor Petrovici. Pustiul de etnie rroma, domiciliat in Botosani, a fost saltat de la o stana din localitatea Comarna si dus la audieri, la Parchetul de pe langa Tribunalul Iasi.

Ulterior, acesta a fost retinut pentru 24 de ore. In paralel, rudele lui Parascheva si Tiberiu Petrovici au ridicat trupurile neinsufletite de la Institutul de Medicina Legala si le-au depus la capela cimitirului Plopii fara Sot. Detaliile pe care procurorii au reusit sa le afle sunt de-a dreptul infioratoare. Dupa ce le-a luat viata celor doi batrani, a cotrobait prin toata casa. A furat actele sotilor, un pistol cu bile de cauciuc, trei telefoane mobile si o suma de bani a carui cuantum inca nu s-a aflat.

A folosit doua topoare

Principala ipoteza a anchetatorilor este ca Gabriel Motoc a intrat in locuinta celor doi soti in toiul noptii si a fost surprins de Tiberiu Petrovici, in varsta de 74 de ani, pe hol. Pustiul avea in mana un topor, cu care l-a lovit direct in cap. “Corpul victimelor au fost gasite pe holul locuintei, in pozitii diferite, ceea ce a indus ideea organelor de ancheta ca mai intai a fost omorat persoana de sex masculin, autorul fiind surprins de sotie, si aceasta fiind ulterior omorata. Cele doua victime au leziuni extrem de grave. Obiectele de care autorul s-a folosit au fost identificate, este vorba despre un topor care a fost gasit in curtea victimelor si un alt topor care a fost gasit joi seara, la mare distanta de locuinta celor doi. Din locuinta s-au sustras acte de identitate, de altfel a fost gasit buletinul barbatului, la fel ca si carcasa de pastrare a unui pistol cu bile pe care acesta l-a sustras si pentru care victima avea permis. S-au mai furat trei telefoane mobile si o suma de bani“, a declarat Carmina Pascal, prim-procuror al Parchetului de pe langa Tribunalul Iasi.

Citeşte mai mult pe BZI.ro

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )