Connect with us
banner ad

Sport

Leo Grozavu: „A fost un test util”. VEZI ce spune despre mijlocaşul israelian pe care îl testează

Published

on

leo grozavu fcbt-u cluj

Antrenorul principal al FC Botoşani s-a arătat mulţumit de amicalul contra formaţiei FC Tiraspol. Tehnicianul botoşănean a avut posibilitatea să-i folosească pe jucătorii care au evoluat foarte puţin în acest sezon.

„A fost un test util. În primul rând s-a desfăşurat într-un ambient plăcut, gazonul bun, adversarul ne-a pus anumite probleme, în special din punct de vedere fizic. Ne bucuăm că am reuşit să facem un joc care o să ne ajute în campionat”, a spus Leo Grozavu.

În partida de astăzi a fost folosit şi un jucător venit din Israel. Este vorba de un mijlocaş în vârstă de 23 de ani care se află în probe la FC Botoşani. Acesta va rămâne în continuare la pregătire şi are sanse să semneze cu gruparea botoşăneană.

„Este devreme ca după un joc să-mi fac o părere definitivă. Este un jucător care a arătat nişte calităţi. Va rămâne să se pregătească cu noi şi îl vom testa în continuare. Nu putem da un verdict după 60 de minute de joc. A trecut la pasul următor şi şi-a câştigat dreptul de a participa cu noi la antrenamente. Este un jucător de 23 de ani, a jucat în liga a II-a, în Israel. Am primit nişte informaţii, l-am urmărit pe nişte imagini şi am solicitat să vină la o probă de joc”, a mai spus Leo Grozavu.

În partida cu FC Tiraspol, Leo Grozavu nu i-a utilizat pe Vaşvari, Batin şi Homei.

„Pe Vaşvari am hotărât să-l odihnim. Trebuia să-l testăm pe jucătorul venit din Israel. Batin are patru cartonaşe şi nu va putea juca în meciul următor. El se va pregăti suplimentar. Homei încă nu este refăcut sută la sută. Sperăm ca de săptămâna viitoare să se pregătească normal”, a conchis Grozavu.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )