Connect with us
banner ad

Evenimente

Autoturism transformat în depozit de alcool şi tigări

Published

on

tigari in masina3

Astăzi, în jurul orei 09.20, poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor – IPJ Botoşani au identificat, într-o parcare din zona Pietonal Transilvania, în municipiul Botoşani, un autoturism cu privire la care existau bănuieli că ar fi folosit pentru depozitarea temporară a țigaretelor de contrabandă.

Autoturismul a fost găsit încuiat, stabilindu-se că aparţine unui bărbat de 38 ani, din comuna Curtești, județul Botoșani, dar că, în fapt era folosit de un alt bărbat, de 34 ani, din municipiul Botoșani.

Acesta din urmă a refuzat să descuie autoturismul şi să permită efectuarea controlului, aşa încât vehiculul a fost preluat și transportat la sediul IPJ Botoşani cu ajutorul unei platforme auto, fiind înştiinţat despre aceasta, proprietarul.

Ulterior, autoturismul a fost deschis de către propietar, în interior fiind găsite 8.720 țigarete (436 pachete) de proveniență Republica Moldova și Ucraina și 30 PET-uri, de 1 litru fiecare, conţinând băuturi alcolice.

Bunurile au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor. De asemenea, autoturismul folosit la depozitarea acestora a fost indisponibilizat, în vederea confiscării speciale.

În cauză se desfăşoară cercetări pentru săvârşirea infracţiunilor de colectare, deţinere, producere, transport, preluare, depozitare, predare, desfacere şi vânzarea bunurilor sau a mărfurilor ce trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )