Connect with us

Evenimente

Au început Zilele Recoltei. Peste 20 de producători, multă lume şi preţuri ridicate GALERIE FOTO

Published

on

ziua recoltei1

În această dimineaţă a debutat a treia ediţie a Zilelor Recoltei în municipiul Botoşani. Evenimentul este organizat în parcarea magazinului BIG, de către societatea Urban Serv cea care a amenajat zona şi a creat condiţii comercianţilor pentu a-şi expune marfa.

În prima zi au fost peste 20 de producători din judeţul Botoşani care au comercializat fructe, legume, produse lactate şi preparate din carne. Interesul botoşănenilor a fost destul de mare dar mulţi dintre vizitatori au remarcat faptul că preţurile sunt la fel ca în piaţă. De acest lucru s-a arătat surprins şi directorul Urban Serv care a precizat că preţurile ar fi trebuit să fie mai mici deoarece comercianţii nu plătesc niciun leu pentru închirierea meselor.

„Este o organizare mai amplă. Am făcut şi acel stand de prezentare care nu era anul trecut. Anul acesta avem doar producători din judeţul Botoşani. Avem mai multe spectacole. Sunt formaţii din întreg judeţul Botoşani. Lumea este curioasă, doritoare să cumpere. Preţurile ar fi trebuit să fie ceva mai mici pentru că niciun producător nu plăteşte nimic pentru închirierea meselor în cele trei zile”, a precizat Simion Drelciuc, directorul general al Urban Serv.

Zilele Recoltei se vor încheia duminică după amiază.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad