Connect with us

Evenimente

Au condus fără permis şi acum sunt cercetaţi penal

Published

on

politist rutiera 7mai

La data de 02.09.2014, în jurul orei 21.00, a fost oprit în trafic pe DC 52 A, în comuna Santa Mare, județul Botoșani, un autoturism condus de un bărbat de 34 ani, din comuna Albești, județul Botoșani.

Verificările efectuate de poliţişti au stabilit că bărbatul nu poseda permis de conducere. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere.

La data de 03.09.2014, în jurul orei 08.15, un bărbat de 74 ani, din satul Rădeni, comuna Frumuşica, județul Botoșani a fost depistat în timp ce conducea un autoturism pe DC 44, în comuna Frumușica.

Verificările efectuate de poliţişti au stabilit că bărbatul avea permisul de conducere reţinut pentru perioada 14.08.2014 – 12.09.2014.

În cauză s-au întocmit acte procedurale sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )