Connect with us
banner ad

Evenimente

Proxenet din Flămânzi reținut de polițiști

Published

on

politie arestat4

Ieri, poliţiştii de investigaţii criminale din Botoşani, cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul I.G.P.R., au depistat pe raza localităţii Flămânzi, judeţul Botoşani, un tânăr de 21 de ani, bănuit de comiterea mai multor genuri de infracţiuni.

În sarcina acestuia s-a reţinut săvârşirea infracţiunilor de distrugere, ameninţare, proxenetism, două infracţiunii de instigare la mărturie mincinoasă şi conducerea unui vehicul fără permis.

Astfel, în noaptea de 25/26.08.2014, tânărul ar fi condus pe drumurile publice din oraşul Flămânzi, un autoturism înmatriculat în Bulgaria, deşi nu este deţinător de permis de conducere. Acesta a refuzat să oprească la semnalele regulamentare ale poliţiştilor, abandonând apoi autoturismul pe un teren agricol.

La data de 26.08.2014, tânărul ar fi determinat două persoane să declare aspecte neconforme cu realitatea, cu prilejul audierii acestora într-o cauză penală.

La data de 31.08.2014, o femeie din localitatea Flămânzi, judeţul Botoşani a sesizat organele de poliţie cu privire la faptul că tânărul a ameninţat-o cu acte de violenţă şi a distrus mai multe elemente ale caroseriei autoturismului său.

De asemenea, în sarcina tânărului, s-a reţinut şi faptul că în cursul lunii mai 2014 a înlesnit unei femei din localitatea Flămânzi, judeţul Botoşani,  practicarea prostituţiei.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării şi probării întregii activităţi infracţionale suspectului.

Faţă de acesta a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore în arestul I.P.J. Botoşani, urmând ca astăzi, 02 septembrie a.c., să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani, cu propunere de arestare preventivă.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )