Connect with us

Politica

Un primar PDL a anunţat oficial că trece la PSD. „Primarii trebuie să fie tot timpul la guvernare”

Published

on

psd sediu

După Relu Tîrzioru, un alt primar de la un partid de opoziţie anunţă trecerea la Partidul Social Democrat. Acesta şi-a justificat decizia prin faptul că are o serie de proiecte pe care încearcă să le demareze iar dacă rămâne în PDL nu are nicio şansă de reuşită.

Este vorba de Dumitru Chelariu, primarul comunei Pomârla. El a fost unul dintre liderii Organizaţiei Judeţene a Partidului Democrat. A ocupat pentru o bună perioadă funcţia de prim vicepreşedinte dar în ultimii doi ani a renunţat să mai fie activ. În această după amiază, Dumitru Chelariu a anunţat oficial că va trece la PSD imediat după publicarea ordonanţei care permite migraţia politică.

„Eu nu am intrat în politică datorită unui partid. Sunt şi primari promovaţi de partide, primari racolaţi. Oamenii ăştia discută de probleme economice? Îi auziţi vorbind de învăţământul profesional, de agricultura de la mine de la Pomârla? Îi interesează cum să arunce cu noroi, să spună că ăla e ciuma iar celălalt e binele pe pământ. Primarii trebuie să fie tot timpul la guvernare. Lumea nu îi timite să facă politică. Pe mine nu mă înteabă lumea de doctrina de stânga sau de dreapta. Mă întreabă de apă, de drum, de şcoală. Nu îi interesează doctrina”, a spus Dumitru Chelariu.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad