Connect with us

Auto

10 maşini second hand pe care merită se le cumperi ca investiţie pentru viitor

Published

on

bmwz3

Se tot vorbeşte despre maşini cumpărate ca investiţie, dar de multe ori aceste investiţii sunt foarte scumpe – de la sute de mii de euro şi până la zeci de milioane de euro. Aşa că ne-am gândit să facem o listă cu zece maşini pe care chiar ţi le poţi permite şi care au şanse mari să devină mai scumpe în următorii ani.

Piaţa maşinilor clasice e în creştere de mai bine de patru ani. De fapt, potrivit Hagerty, media preţurilor pentru cele mai dorite maşini clasice a crescut de la 944.000 de dolari americani în ianuarie 2010 până la peste două milioane de dolari în mai 2014.

Un exemplu foarte bun în acest sens este minunatul Ferrari 250 GTO Berlinetta care a fost vândut pentru preţul-record de 38.115.000 de dolari americani după ce a fost deţinut de acelaşi proprietar vreme de 45 de ani.

În general, orice Ferrari clasic merită cumpărat ca investiţie, dar cum nu toată lumea are la dispoziţie sute de mii de euro, ne-am gândit să facem o listă cu zece maşini la mâna a doua care costă mai puţin de 15.000 de euro şi care au şanse foarte mari să devină mai scumpe în viitor.

Zece maşini pe care poţi să le conduci (aproape) în fiecare zi, fără să îţi fie teamă că o să ai nevoie de o avere dacă ajungi la service.

BMW Z3M Coupe (1998-2002)

Aceasta este cea mai scumpă maşină din listă şi va trebui să ai parte de destul de mult noroc ca să o găseşti la un preţ de 15.000 de euro, însă nu e imposibil.

Lăsând la o parte designul care i-a adus porecla de Bread Van (maşina de pâine), BMW Z3M Coupe este una dintre cele mai rare maşini sport moderne, fiind produsă în mai puţin de 7.000 de exemplare. În plus, are peste 300 CP care merg direct către puntea din spate şi se conduce ca şi cum nu ar mai exista ziua de mâine.

Honda S2000 (1999-2009)

Sigur ai auzit de Honda S2000 şi de minunatul motor de 2,0 litri care are linia roşie pe turometrul digital tocmai la 8.000 rpm.

Citeşte mai mult pe Promotor.ro

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad