Connect with us

Sport

Un fost căpitan al FC Botoşani a semnat cu Steaua

Published

on

fcbt-univcluj13

Paul Papp va juca un sezon la Steaua. Fostul căpitan al FC Botoşani a fost împrumutat timp de un an, de italienii de la Chievo la campioana României.

„Pe Papp l-am luat împrumut cu opțiune de prelungire pe trei ani. Avem mare încredere în el. Aveam nevoie de încă un fundaș central, fiindcă ne batem la calificarea în primăvara europeană, așa că Szukala nu pleacă. Nu spun dacă mai vin şi alţi jucători, pentru că se va interpreta imediat că vor pleca alţii. Hoban însă, nu ne interesează! “, a declarat Valeriu Argăseală la Look TV.

Contactat de FANATIK.RO, preşedintele lui Chievo, Luca Campedelli (foto) a confirmat împrumutul lui Papp la Steaua: “Este adevărat. Am perfectat transferul lui Paul la Steaua, alături de doamna Anamaria Prodan Reghecampf. Sper că Paul să poată ajuta Steaua în Europa League”.

FANATIK.RO a obţinut şi prima reacţie a lui Paul Papp în calitate de jucător al Stelei! “Sînt bucuros că m-am înţeles cu Steaua, sper să ajungem cît mai departe în Europa League! Am lucrat perfect alături de agentul meu, Anamaria Prodan, iar actele au fost făcute foarte rapid! Consider că transferul meu la Steaua este un pas înainte în cariera mea, pentru că Steaua este o echipă de top din Europa, chiar dacă a ratat calificarea din Champions League! Sînt multumit şi bucuros”, a declarat Paul Papp, în exclusivitate pentru FANATIK.RO.

Citeşte mai mult pe Fanatik.ro

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad