Connect with us

Sport

Nocturna Stadionului Municipal a fost pusă în funcţiune. Zeci de botoşăneni au venit să vadă minunea GALERIE FOTO-VIDEO

Published

on

nocturna botosani

Nocturna Stadionului Municipal a devenit în această seară funcţională. După câteva zile în care s-au făcut probe şi au reglat corpurile de iluminat, reprezentanţii firmelor Elsaco şi EnergoBit au pus în funcţiune instalaţia de nocturnă.

Zeci de botoşăneni s-au adunat să vadă minunea de pe Stadionul Municipal, un stadion care în acest moment îndeplineşte toate condiţiile pentru disputarea meciurilor de liga I şi chiar a unor meciuri internaţionale. Oficialii clubului au deschis porţile pentru a le oferi botoşănenilor şansă să intre în arenă, inclusiv pe pista de atletism. Printre cei care au fost prezenţi s-au numărat şi Leo Grozavu, antrenorul principal al FC Botoşani, însoţit de secundul Alin Bejan.

Cei doi s-au arătat interesaţi în primul rând de starea suprafeţei de joc la care s-au făcut recent lucrări în valoare de 5000 de euro. FC Botoşani are programat peste o săptămână un amical cu formaţia FC Tiraspol iar Leo Grozavu şi-ar dori ca acest meci să se dispute pe stadionul Municipal. În cazul în care suprafaţa de joc nu va permite, meciul va avea loc la Roma.

stadion nocturna (1) stadion nocturna (2) stadion nocturna (3) stadion nocturna (4) stadion nocturna (5) stadion nocturna (6) stadion nocturna (7)

nocturna29august (1) nocturna29august (2)

nocturna29august (3) nocturna29august (4)

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad