Connect with us

Politica

Flutur: „Absolut toate calculele nu îl trec pe Ponta peste 50% în turul doi”

Published

on

flutur catalin locativa

Copreşedintele Alianţei Creştin Liberale din judeţul Botoşani consideră că premierul Victor Ponta, candidatul PSD la alegerile prezidenţiale, este dispus să ia orice măsură care i-ar putea aduce voturi. Cătălin Flutur a criticat modul cum s-au acordat ultimele pomeni electorale şi spune că din ianuarie pot apărea din nou probleme.

„Ceea ce văd zilnic este disperarea domnului Ponta. Absolut toate calculele nu îl trec pe Ponta peste 50% în turul doi. În turul unu este undeva la 40% iar în turul doi undeva la 47%. Această disperare îi fac pe cei de la PSD şi pe Ponta să procedeze aşa cum procedează astăzi”, a spus Cătălin Flutur care a adăugat:

„S-a spus că am salvat 14.000 de mame de la a da nişte bani la stat. Nu ştiu dacă banii ăia trebuie să-i dea. Dar cu alea 14.000 de mame de anul trecut şi cu alea 13.800 de mame din 2012 care au dat banii înapoi, ce se întâmplă? Ce se întâmplă cu pensionarii care în 2012 şi 2013 au dat banii înapoi şi unii şi-au pus ştreangul de gât? Ăştia din 2014 sunt salvaţi. Ei fac şi un calcul greşit. Ce se întâmplă cu românii care nu mai plătesc la 1 octombrie creşterea de 3% la gaz dar vor plăti de la 1 ianuarie 6% în plus. Au uitat să spună de taxele şi impozitele pe care le-au impus. Au luat bani de la toţi şi au dat la asistaţii social. Au luat bani pe impozitul agricol, pe stâlpi, acum vor şi pe fumărit”.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad