Connect with us

Administratie

Ţurcanu le cere parlamentarilor să facă grevă. VEZI motivul

Published

on

parlamentari noi

Preşedintele Consiliului Judeţean Botoşani nu mai are soluţii pentru redresarea situaţiei financiare de la Spitalul Judeţean Mavromati şi solicită sprijinul parlamentarilor. El le-a cerut parlamentarilor să facă grevă.

„Fac un apel public la toţi parlamentarii, indiferent de culoarea lor politică. Vor primi şi un material detaliat vis-a-vis de situaţia Spitalului Judeţean, cum s-a ajuns ca spitalul să acumuleze arierate. Cazul ponderat rezolvat este cel mai mic din România. 1400 de lei pe caz ponderat rezolvat. La Suceava este 1650 de lei. Dacă ne-ar da 1500, Spitalul Judeţean ar avea fonduri să-şi achite toate obligaţiile. Parlamentarii au la îndemână declaraţiile politice, interpelări şi grevă în Parlament. Să poarte la mână banderole albe unde să scrie: sănătatea botoşăneană e pe primul loc. Sunt convins că ministrul Bănicioiu şi preşedintele Casei de Asigurări de Sănătate, vor trata cu responsabilitate şi sănătatea botoşănenilor”, a spus Florin Ţurcanu.

Preşedintele Consiliului Judeţean Botoşani susţine că le-a explicat angajaţilor Spitalului Judeţean că este o problemă politică şi că totul ţine de Ministerul Sănătăţii şi Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate.

„Sindicatele au înţeles. Au înţeles că PSD-ul îi minte şi nu a rezolvat nimic. Problema este la Casa de Asigurări şi la Ministerul Sănătăţii. De când am ieşit noi din Guvern nu au mai dat niciun bănuţ. Au dat penalizăzi”, a mai spus Florin Ţurcanu.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad