Connect with us

Administratie

Lucrările la Parcul Cornişa sunt în grafic. Trei dintre obiective se finalizează anul acest

Published

on

cornisa21iulie (8)

Lucrările la Parcul de Agrement Cornişa sunt în grafic şi vor fi finalizate în toamna anului viitor. O parte dintre obiective vor fi finalizate în acest an iar restul vor realizate în primăvara anului viitor.

Fostul viceprimar Cătălin Alexa, cel care s-a ocupat de acest proiect, spune că până acum constructorul şi-a făcut bine treaba şi că nu există motive de îngrijorare în cea ce priveşe termenul de execuţie.

„Lucrări s-au derulat greu în special din cauza faptului că aplouat mult în acastă vară. Au fost atacate toate obiective. Anul acesta au termen de finalizare pentru două-trei obiective. Este vorba de drumuri, amfiteatrul, terenurile de fotbal, tenis, vestiarele. Piscina este atacată. Au terminat cu fundaţiile. În următoarele săptămâni se va vedea şi la piscină. Toamna viitoare este foarte posibil ca parcul să fie funcţional. Termenul este de doi ani iar constructorul este în grafic”, a spus Cătălin Alexa.

Cât priveşte modul de administrare al parcul de agrement, fostul viceprimar consideră că primăria ar trebui să se ocup printr-unul din servicii sau printr-o societate aflată în subordinea Consiliului Local.

„Cred că una dintre societăţile subordonate Consiliului Local sau DSPSA-ul pot să se ocupe de administrarea Parcului Cornişa. El trebuie promovat bine pentru a avea succes . Sunt anumiţi indicatori asumaţi prin proiect. Trebuie să funcţioneze fiecare punct din acest parc şi nu doar cel care aduce profit”, a mai precizat Cătălin Alexa.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad