Connect with us

Administratie

Cristian Achiţei, vicepreşedinte CJ Botoşani: „Inaugurarea drumului Botoşani-Suceava a fost făcută abuziv”

Published

on

achiteicristian

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Botoşani acuză că Guvernul Ponta a inaugurat în mod abuziv drumul Botoşani – Suceava deoarece acesta nu este finalizat şi că nu prezintă siguranţă pentru circulaţia rutieră.

„Pe sistemul de licitaţii publice, a apărut o licitaţie privind lucrări pentru siguranţa circulaţiei, la obiectivul modernizare DN29 Suceava-Botoşani. Inaugurarea drumului de către premierul Ponta a fost făcută abuziv. Trebuie să le spunem celor care circulă pe acest drum că în acest moment nu se circulă în condiţii de siguranţă. Licitaţia prevede o listă de cantităţi privitoare la siguranţa rutieră. Aveţi grijă cu ce viteză mergeţi pentru că probabil acest drum va funcţiona corect abia pe la anul. Licitaţia va fi în septembrie, e vorba de o valoare de 34 de miliarde”, a spus Cristian Achiţei care a adăugat:

„Multe lucrări sunt executate. Asta înseamnă că în România, acest guvern poate face orice. Nu se mai respectă nimic din tot ce înseamnă achiziţiile publice. Dacă această licitaţie va fi câştigată de alt constructor decât cel care a executat lucrările. Ce se întâmplă cu acest drum? Este gata sau nu este gata? Mai trebuie executate lucrări sau nu mai trebuie executate lucrări? Lucrările scoase la licitaţie sunt executate sau nu sunt executate?”

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad