Connect with us

Politica

Cătălin Flutur: „PSD şi Ponta vor să fure alegerile prezidenţiale”

Published

on

acl flutur, turcanu

Liderii Alianţei Creştin Liberale din Botoşani acuză că premierul Victor Ponta şi Partidul Social Democrat încearcă să fure alegerile prezidenţiale. Ei acuză guvernul că încearcă ordonanţa prin care primarii pot migra de la un partid la altul face mult rău imaginii României.

„Prin această ordonanţă se încalcă dreptul cetăţeanului de a fi reprezentat. Cetăţeanul alege nu numai persoana ci şi partidul din care face parte persoana. Considerăm că ceea ce se întâmplă prin apariţia acestei ordonanţe, este de fapt un furt al voturilor. Mai grav, este şi un furt anticipat pentru alegerile prezidenţiale. PSD şi Ponta vor să fure alegerile prezidenţiale. Fraudarea alegerilor prezidenţiale nu se face doar prin această ordonanţă de urgenţă. Ponta a mai dat o ordonanţă de urgenţă care permite votul multiplu şi turismul electoral”, a spus Cătălin Flutur care a adăugat:

„Noi cotestăm vehement această ordonanţă. Liderii noştri au făcut demersuri la toate ambasadele, a fost sesizată comisia de la Veneţia iar astăzi, ambasada Americii s-a arătat îngrijorată de această ordonanţă. Această ordonanţă pune în pericol imaginea externă şi democraţia din România”.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad